Moda tasarımcıları ve üreticilerini bir araya getirdiği Commun projesiyle uyarı çeken meslek insanı Yunus Özdiken, sevgilisi Elçin Sangu'nun elbise koleksiyonu tasarlayacağını söyledi. Özdiken, hoş oyuncuyla uzun yıllardır devamlı ilişkisi hakkında da konuştu.

Uyruk Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine tarafından Özdiken, Sangu'nun dünyaya hakim bir moda görüşü olduğunu söyleyip "Elçin Hanım da projenin destekçisi, inanarak birlikte yaptığımız bir meslek fiilen. O da birkaç tasarımcı ile birlikte bir koleksiyon hazırlayacak" dedi.

Özdiken, sözlerine "Yaz sezonu ile birlikte ortaya çıkacaktır. Elçin'in modaya enteresan bir bakış açısı var meraklıdır peşine düşüp takip eder, kendince bir stili vardır. Dünyaya baskın bir görüşü var" diye devam etti.

'ARKA PLANDA KALMAYI TERCİH EDERİM' 

İlişkilerinde kendisini ön plana içeri almamak istemediğini ve böylece Sangu'nun gerisinde durduğunu söyleyen Özdiken, "İşlerle ön plana gelmeye çalışıyoruz, geçmişte de beni böylece kafasında göremediniz, çünkü benim amacım Elçin'in yaptığı işlerin önlemek değil, ben defalarca arkada durmayı tercih ederim onun yaptığı işlerde" biçiminde konuştu.

EVLİLİK SORUSUNA YANIT VERDİ 

Yunus Özdiken, "Arka planda kalmaya çalışıyorum lakin bu pek takdir edilmediği gibi yanlış anlaşılıyor bazen" sözlerini kullanırken, evlilikle ilgili soruları ise "Gayet mutlu huzurlu bir aile hayatımız var" diye yanıtladı.

Kaynak: www.sacitaslan.com