Yüsra Geyik ve Selin Genç prestiji yüksek yeni projede buluştu!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma – Neşet Ertaş’ın filminde yer elde etmek yaklaşık olarak bir prestij göstergesi gibi oldu! Son yıllarda ünlü isimlerin hayat hikayesini anlatan sinema filmleri oldukça ilgi görüyor ve projeler de üst üste geliyor. Dilberay filminin peşinde Bergen de çok sinyâl bir iş oldu. Acilen ise Türk insanlar müziğinin en enerjik temsilcilerinden olan Neşet Ertaş’ın hayatının anlatılacağı hikaye için yoğun bir çalışma yapılıyor.

Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli film için ön hazırlıklar tamamlandı ve takım haftaya sete çıkarak çekimlere başlayacak. Neşet Ertaş gibi ayrıca sesiyle hem türküleriyle hem de kültürüyle zinde bir Anadolu simgesini yeniden can vermek böylece basit yok. Bu noktada başrolde yer alan Ramazan Bağgül’e büyük bir sorumluluk yüklenmiş oldu.

Filmde unutulmaz sanatçının gençlik halini ise Bektaş Batmış canlandıracak. Bu film projesinde yer olmak birçok oyuncu için gerçekte prestij anlamına da geliyor.

Neşet Ertaş gibi türküleri milyonların gönlünde olan ve ahali ozanı sıfatını yargı eden bir büyük ismin hikayesinin anlatıldığı filmde rol edinmek her oyuncu için büyük bir prestij olarak değerlendirilir.

Yüsra Geyik ve Selin Genç prestiji yüksek yeni projede buluştu! 1

Melisa Aslı Pamuk, Zara, Ayça Damgacı, Toygan Avanoğlu, Renan Bilek, Rüzgar Aksoy gibi kayda değer isimler de bu projenin başrolünde yer alıyor.

Çok geniş bir oyuncu kadrosu bulunan sinema filmi genç oyuncular açısından da önemli bir imtihan olacak. Arka Sokaklar dizisinde 15 yıl rol bölge ve en son Camdaki Kız dizisinde izlediğimiz Yüsra Geyik bu isimlerden birisi. Yadigar Leyla karakterini canlandıracak olan oyuncunun performansı şimdiden merak konusu oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Gülten karakteri ile büyük bir çıkış yapan Selin Genç de bu filmin kadrosunda ve Elif karakterini canlandıracak. İki genç kadın oyuncunun performanslarını hayranları şimdiden fazla merak ediyor.

Timuçin Esen’in artist sanatkâr Müslüm Gürses’e hayat vereceği film birbirinden ünlü isimleri bir araya getiriyor ve ortaya nasıl bir şey çıkacağı konusunda ise milyonlarca meraklı insan olduğunu söyleyebiliriz.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/yusra-geyik-ve-selin-genc-prestiji-yuksek-yeni-projede-bulustu/1327929