Zeytin Ağacı, Tuba Büyüküstün’le turnayı gözünden vurdu!

TelevizyonGazetesi.com / Detaylar – Tuba Büyüküstün’ün başrolünde yer aldığı Zeytin Ağacı dizisi gösterime gireli sadece dört gün oldu. Oysa dizi büyük bir izlenme başarısı elde etmeye devam ediyor. Dizi, keza başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün keza de işlediği konu itibariyle sosyal medyanında gündeminde yer alıyor.

Özellikle Kara Para Aşk dizisinin yurt haricen büyük başarı elde etmesinin ardından uluslararası bir başarı elde eden Tuba Büyüküstün uzun süredir ekranlardan uzaktı. Nihayet çekimleri geçen yaz tamamlanan Zeytin Ağacı dizisiyle hayranlarının karşısına her tarafta çıktı.

Tuba Büyüküstün’ün hayranları Zeytin Ağacı’nın Netflix’te gösterime girmesini büyük bir heyecanla bekleniyordu. Yalnızca Türkiye’deki yok, yurt dışındaki hayranları da. Ve nihayet dizinin 28 Temmuz’da ekrana gelmesiyle büyük bir izlenme başarısı elde etti. Zeytin Ağacı dizisi altı ülkede en fazla izlenenler aralarında birinci sırada yer aldı.

Zeytin Ağacı, Tuba Büyüküstün’le turnayı gözünden vurdu! 25

Sekiz bölümden oluşan dizi Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra işlediği “aile dizimi” konusuyla da dikkatleri üstüne çekti. Zeytin Ağacı dizisi bu sayede yayınlandığı birincil günden bu yana sosyal medyanın gündem maddeleri aralarında yer alıyor.

Zeytin Ağacı dizisinin izleyenlerin kendi hayatlarını sorgulamasına yol açan bir hikayesi var. Hikayenin izleyenlere bu kadar çok dokunması ve onların hislerini de açığa çıkartması başarının bir diğer anahtarı konumundaydı.

Zeytin Ağacı dizisi izleyicilere kendi hayatlarını sorgulatan mesajları ile fazla başarılı bir yapım olduğunu gösterdi. Bir Takım izleyiciler Zeytin Ağacı’nı izledikten sonra kendilerini sorgulamaya başladı. Bunu da sosyal medyada farklı alanlara yönlendirilmiş mesajlarla ortaya koydu. Bu etkileyici dizide Tuba Büyüküstün’ün yanı sıra Seda Bakan, Murat Boz, Rıza Kocaoğlu, Fırat Tanış, Bocuk Yılmaz, Füsun Demirel ile Serkan Altunorak gibi çok başarılı isimler yer alıyor.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/zeytin-agaci-tuba-buyukustunle-turnayi-gozunden-vurdu/1331856