Fenerbahçe'nin deneyimli yöneticilerinden ve Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen Mahmut Uslu yine gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar yaptı.

Şampiyonluk yarışının her zaman zorlu olduğunu, geçmişte Fenerbahçe'nin buna benzer puan grafiklerinden geri dönüş yapıp şampiyonluk kazandığını ve kaybettiğini hatırlatan Uslu: “Mustafa Denizli ile şampiyon olduğumuz sezon 5 puan ilerideydik. 2 haftada 1 puan geri düştük. Neredeyse şampiyon olamıyorduk. Şimdi de aynısı gerçekleşebilir. Biz böyle çok sezonlar gördük, yaşadık. Neden olmasın'' dedi.

“Beşiktaş bu hafta Sivas’la oynuyor. Kolay mı geçecek? Avrupa’yı zorlayan Akhisar ile oynayacaklar. O maç da çok çetin geçecek. Ondan sonra G.Saray’ı da göreceğiz Beşiktaş’a karşı. Bizi yenen, onları kupadan eleyen Konya ile de maçları var. 5 puan fark hiç önemli değil. Biz yine şampiyon oluruz. Yeter ki maçlarımızı kazanalım.” diyen Fenerbahçe yöneticisi, takımına inancının tam olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'nin performansını da değerlendiren Uslu, aldığımız skorlar yeterli değil. 0-0 'larla şampiyonluk ancak hayal olur dedi.

Galatasaray maçıyla ilgili konuşan Mahmut Uslu: ''Hakemleri de unutmayalım. G.Saray maçında Muslera’nın hareketi kırmızı. Podolski’nin yaptıklarını herkes gördü. Sneijder tekme atıyor, herkes seyrediyor. Hakemlerin yaptığı ayıp'' dedi ve maçın ilk 10 dakikada 3-0 olabileceğini ama malesef başaramadıklarını da söyledi.