Uzun süredir ekranlardan uzaktan olan Merve Boluğur, sosyal medyayı etkin olarak kullanan ünlü isimler aralarında yer alıyor. Evlenip boşanmasıyla ve garip paylaşımlarıyla gündeme gelen Merve Boluğur transparan giydi, göğüs ucuna ise band taktı. Oysa oyuncunun bandı sosyal medyanın diline düştü.

2015 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç ile dünyavine giren ve 2 sene sonradan boşanan Merve Boluğur, geçtiğimiz yıl DJ Mert Aydınlatılmış ile düğün masasına oturmuştu. 2 ay evli kalan oyuncu sosyal medyada uzun süre gündem oldu.

Paylaşımları ve yorumlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur iddialı tarzıyla da konuşuluyor.

“RESMEN KIYAFETİN AZİZLİĞİ”

Merve Boluğur son olarak siyah şeffaf tercihiyle uyarı çekti. Sütyen yerine göğüs bandı kullanan oyuncuya açıklama yağdı.

Göğüs bandının fazla bariz olmasına kadın takipçilerden itirazlar geldi. Oyuncunun paylaşımına “Meme uçları belirlenmiş olmasın diye meme ucu bandı kullanmış ama daha kötü durmuş”, “Saydam büstiyer böyle mi giydirilir?”, “Hiç estetik durmuyor”, “Resmen kıyafetin azizliğine uğramış” yorumlarında bulundu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/merve-bolugurun-transparan-elbisesi-sosyal-medyada-gundem-oldu.html