Oyuncu Melis Sezen’den eski rol arkadaşı Tarık Emir Tekin’e tam destek!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntısıyla Uğraşma- Başrollerinde Alina Boz ve Tarık Dikte Tekin’in yer aldığı yeni dizi Bir Peri Masalı, Fox TV ekranlarında 28 Eylül Çarşamba akşamı görücüye çıktı.

Bulduğu para ile kısa yoldan varlıklı olan ve hayatı bambaşka bir noktaya doğru dışarı giden ‘Zeynep’ (Alina Boz) karakterinin hikayesi Fox TV ekranında aynı hayaller kuranları buluşturdu.

Tarık Dikte Tekin’in İş insanı ‘Övünç’ karakterine yaşam verdiği dizi birincil bölümüyle sosyal medyada güzel tepkiler aldı. Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in partnerliği ve uyumu göz doldurdu. Projenin uzun soluklu olmasını açlık eden izleyiciler de sosyal medyadan desteklerini sergileyen paylaşımlar yaptı.

Geçtiğimiz sezon final yapan Vefasız adlı dizide ‘Selçuk’ karakteriyle emrindeki rolde yer alan Tarık Emir Tekin, Bir Peri Masalı dizisinde başrol olarak izleyici karşısına çıktı.

Tarık Emir Tekin’in Sadakatsiz dizisinde birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşı Melis Sezen de, yeni dizisinde eski rol arkadaşından desteğini esirgemedi.

Melis Sezen, sosyal medya hesabında Bir Peri Masalı dizisinin afişini paylaşıp ekibe iyi şanslar dileyerek, “Tüm takım sizi fazla seviyorum yolunuz ışıl ışıl olsun kalbim sizinle” yazdı.

Öte yanlamasına sosyal medyada Bir Peri Masalı’nın birincil bölümünü de hiç sıkılmadan izlediklerini gösteren dizi hayranları, yeni bölümleri merakla beklediklerini açıklayan yorumlar paylaştılar.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/oyuncu-melis-sezenden-eski-rol-arkadasi-tarik-emir-tekine-tam-destek/1338153