PlayStation Plus Mayıs ayının oyunları şu şekilde: Battlefield V, Wreckfest (PS5) ve Stranded Deep. Sony, PS Plus abonelerine her ay bu kadar hoş oyunlar vermeyebiliyor. Özellikle Battlefield V, serinin hayranı olan PlayStation kullanıcılarını sevindirecektir.

Battlefield V’in tek oyunculu modu olsa da fazla oyunculu moduna talih verilebilir. Battlefield V‘in çok oyunculu modunun da fena yanları var lakin sunduğu silah mekanikleri oyunun kötü yanlarını göz ardı etmenizi sağlıyor. Wreckfest dağılma efektleri ile ön plana çıkan bir yarış oyunu. Wreckfest, FlatOut’un geliştiricileri kadar piyasaya sürüldü.

FlatOut’u oynamış olanlar, Wreckfest’e girdiklerinde o ruhu hissedecektir. Wreckfest, PlayStation 5 için Mayıs oyunları listesine eklendi. PS5’in sunduğu performans ile Wreckfest fazla daha iyi bir ülkü gelecektir. Son oyun ise Stranded Deep. Stranded Deep, hayatta kalma oyunları arasında hemen hemen en merak uyandıranlardan biri. Oyundaki sınırlı mekanikler ilk kez sizi azıcık sıkabilir. Ama öteki adaları keşfettikçe ve bossları yendikçe oyun güzel bir yere evriliyor.

PlayStation Plus abonelerine özel olarak sunulan Battlefield V, Wreckfest ve Stranded Deep 4 Mayıs‘ta erişime açılacak.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/playstation-plus-mayis-oyunlari-belli-oldu
Yorumlar