Smart Screen SE’nin 4K ekran çözünürlüğüne sahip olması ve çoklu dokunma işlevlerini desteklemesi bekleniyor. Duvar Ilanı keza, Smart Screen SE’nin dört tarafında da ultra ince çerçevelere sahip tam ekran bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

bununla beraber bu mahsul Huawei’nin kendi geliştirdiği renk gamı ​​geliştirme teknolojisi ile birlikte geliyor. Ilave olarak, ekranın yansıma önleyici, parlama önleyici, mavi ışık önleme teknolojisine yardım sağlaması gibi özelliklere de sahip olması bekleniyor.

Akıllı TV, Huawei’nin birçok akıllı özelliği beraberinde getirecek olan HarmonyOS işletim sisteminde çalışacak. Bu Vesile Ile Huawei’ye ait tablet, telefon ve dizüstü bilgisayarlar gibi; ekosistem ürünlerini televizyona yansıtmak fazla daha kolay olacak.

Vmall’da bulunan tanıtım posterleri, akıllı televizyonun beklenen özellikleri hakkında bir takım ipuçlarını bize veriyor. Huawei Smart Screen SE’de ilk önce gelen özellik, video görüşmeleri ve öteki ilgili işlevler için; bir web kamerası işlevi görecek pop-up kamera oluyor.

Akıllı TV’nin iki inç seçeneğiyle gelmesi bekleniyor. 55 inçlik bir model için 3.099 yuan – 3999 yuan aralarında bir fiyatla geleceği iddia edilirken (yaklaşık 600 dolar); 65 inçlik modelde ise 4.099 – 4.999 yuan (takriben 700 dolar) aralarında; satmak etiketine sahip olması bekleniyor.

Huawei’nin 19 Mayıs basın toplantısında, Smart Screen SE’nin yanı sıra FreeBuds 4 kablosuz kulaklıkları; Mate View üstteki düzey monitörleri ve bir routerı da tanıtması bekleniyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/acilir-kamerali-huawei-smart-screen-se-tanitim-tarihi-belli-oldu
Yorumlar