PupaHouse, çözümleme, araştırma, dizayn ve platform üretimi olmak üzere 4 esas alanda hizmet veriyor. Kullanıcı deneyimi ile meslek hedeflerinin kısa vadede örtüşmesi gerektiği yaklaşımıyla hareket eden PupaHouse, şirketlerin dijitalden beklentilerini doğru yönetmelerine tezgâhtar oluyor.

İş fikrinin dijital platform haline dönüşmesindeki bütün aşamalarda kapsayıcı hizmet veren Pupahouse, taktik kanvası oluşturmadan yatırım planına, tecrübe tasarımından kullanıcı araştırmalarına, teknik alt yapıdan canlı sonrası testlere dek öbür ihtiyaçların karşılanmasında yardım oluyor.

Pupahouse, son dönemde markaların offline ile online platformlardaki kullanıcı deneyimleri için ve dijital pazarlama kanal performansları gibi farklı alanlarda audit taleplerinin arttığını ifade etmektedir.

PupaHouse, trafiği yüksek platformlarda kullanıcı araştırmalarının ilk önce markaların sahip olduğu verilerle yapılması gerektiğine inanmakta. Ayrıca platformlara yeni özellik eklenmesi ya da mevcut verilerin ötesinde çalışmalarla anlaşılmayı bekleyen problemler için kullanıcı araştırmaları yapan dedike bir ekibe sahip.

Öbür büyüklükte birçok şirkete dijital konularda hizmet veren PupaHouse, dijitalleşmede içten stratejinin; kullanıcı ile dürüst yöntemle ve muhtemel olduğunca direkt iletişim kurmayı sağlayacak platformlar yaratmaktan geçtiğini açıklama etmektedir.

PupaHouse, çalıştığı birçok markanın dijitaldeki öğrenme eğrisinin kullanıcıları ile direkt iletişime geçtikten daha sonra arttığını açıklama etmektedir.

PupaHouse hizmetlerine www.pupahouse.com adresinden ve ekibi ile iletişime email protected mail adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/01/27/pupahouse-uzman-ekibiyle-dijital-is-tasarimi-hizmetlerini-arttirdi/