Fito krem çok yönlü kullanım alanı olan ürünlerden bir tanesidir. Eczanelerde satılır. Antiseptik özelliğinin bulunması nedeniyle cilt üzerinde ortaya çıkan mikrop ve iltihaplanma karşı aktif koruma sunar.
Fito krem nedir? Tüp formunda yumuşak dolgulu kremlerden bir tanesidir. Son dönemlerde ilaç oldukça popüler olmuştur. Ürün kozmetik amaçlı kullanılmaktadır. Cilt üzerinde hücre onarıcı ve dış etkenlere karşı koruyucu özelliği bulunur.
Fito Krem Kullanım Alanları
Krem kullanıldığı bölgede aktif bir şekilde cilt desteği sunar. Tek başına kullanılır.
  • Yanık problemlerine karşı etkilidir. 
  • Deformasyon meydana gelmiş cilt ve deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.
  • Soğuktan kuruyan cilt ve gözenek problemlerini ortadan kaldırır.
  • Ameliyat sonrası yara izlerine karşı etkilidir
  • Egzama sorunlarında kullanılabilir.
  • Çatlak tedavisinde oldukça etkilidir.
Fito Krem Bebeklerde Kullanılır mı?
Krem reçete ile satılmaktadır. Fito krem ayrıca bebekler içinde güvenilir ürünlerden bir tanesidir. Yeni doğan bebeklerde göbek bağında iltihap problemi ortaya çıkarsa Fito kremden destek alabilirsiniz. Böylesi bir durumda mutlaka doktorunuza başvurmalısınız. Fito krem bebeklerde kullanımı itibariyle göbek bağı öncesi ve sonrası bakımında son derece etkilidir. Antiseptik ve antibiyotik içerikli olması nedeniyle iyileştirici etkisi bulunur. Fito krem bir çok uzman hekiminde tavsiye ettiği ilaçlardan bir tanesidir.
Fito Krem Nasıl Kullanılır?
Fito krem kullanım şekli kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Ürünü mutlaka doktorunuzun önerdiği şekilde uygulamanız gerekir. Gün içerisinde Fito kremi iki kere uygulayabilirsiniz. Fito krem kullanıldığı yerlerin temiz olmasına özen göstermelisiniz. Temiz cilt üzerinde fito krem etkisini daha iyi gösterebilir. Krem bölgeye uygulandıktan sonra üzerinin bir gazlı bezle kapatılması iyileşme hızını arttırabilir.
Fito Krem Yan Etkileri Nelerdir?
Fito krem yan etkisi olan ilaçlardan biri değildir. Fakat diğer ilaçlarla beraber kullanıldığı zaman belirli yan etkilere neden olabilir. Kremin uygulandığı bölgeler üzerinde kızarıklık, kabarıklık ya da morarma ortaya çıkabilir. Genel fizyolojik etkiler ise;
Nefes darlığı,
Dilde büyüme,
Boğazda kızarıklık gibi genel alerji reaksiyonlarıdır.
İlaç hakkında daha fazla detaylı bilgi almak isterseniz https://www.igrus.com/fito-krem-nedir-ne-icin-kullanilir-ne-ise-yarar adresini ziyaret edebilirsiniz.