Tadında Anadolu, sağlığına önem verenler için Türkiye’nin ilk ve tek fonksiyonel zeytinyağını sunuyor: Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı… Zeytinyağının doğallığı bozulmadan sağlığa faydalı özellikleri artırılmış hali olan Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı, sağlığı koruyucu ve düzeltici etkilerinin yanı sıra başta kanser, kalp hastalıkları, obezite, Alzheimer ve tip 2 diyabet olmak üzere gibi birçok kronik hastalığın riskinin azaltılmasına da yardımcı oluyor.

Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı, zerdeçal ve zeytin yaprağından elde edilen biyobileşenler içeriyor. Hastalıkların oluşma riskini azalmak ve sağlığınızı için Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı’nı her gün iki çorba kaşığı tüketmeniz gerekiyor. Böylece vücudunuz için gerekli tüm bileşenleri de en yüksek düzeyde almış oluyorsunuz. Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı, zeytinyağıyla hazırlanan tüm salata ve yemeklerde kullanılabiliyor. Ancak Sankara’nın zengin içeriğini kaybetmemesi için sıcak yemeklere piştikten sonra eklenmesi de şart!

Sankara Fonksiyonel Zeytinyağı, Tadında Anadolu’nun Ankara Esenboğa Havalimanı, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, Milas Bodrum Havalimanı, Yenikapı İDO Hızlı Feribot İskelesi, Yalova İDO Hızlı Feribot İskelesi, Bursa Güzelyalı İDO Hızlı Feribot İskelesi ve UNIQ İstanbul’daki Foods in the Woods’ta bulunan şubelerinde satışa sunuluyor. 

BTA hakkında: 
TAV Havalimanları Holding iştiraki olan BTA, Türkiye, Gürcistan, Makedonya, Tunus, Umman, Letonya, Hırvatistan, Suudi Arabistan’da toplam 16 havalimanında, İstanbul Deniz Otobüsleri’nde ve Maslak’taki yeni nesil kültür-sanat ve yaşam merkezi UNIQ İstanbul’da uluslararası standartlarda yiyecek içecek hizmeti sunuyor. Yaklaşık 700 aşçısıyla günde yaklaşık 100 binin üzerinde kişiyi ağırlayan BTA, konuklarına dünya mutfaklarının zengin menü seçeneklerini yaklaşık 60 bin metrekare alanda ve 300’ü aşan noktada sunuyor. BTA’nın 2006 yılında kurduğu Cakes&Bakes üretim tesisi ise günümüzde Türkiye’nin en büyük gıda üretim tesislerinden biri konumuna gelmiş bulunuyor. Cakes & Bakes bugün ayda 6 milyon adet üretim hacmiyle, içlerinde dünyaca ünlü fast-food ve kahve zincirlerinin de bulunduğu 130 markaya 1500 aktif reçeteyle endüstriyel ölçekte butik üretim sunuyor. Ayrıca tesiste ayda 90 ton lokum üretimi de gerçekleştiriliyor. BTA, Gıda 360 ile ise İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya’da ev dışı tüketim sektörü oyuncularına, tedarik ve dağıtım hizmeti sunuyor. BTA’nın bir diğer iş kolu ise havalimanı oteli işletmeciliği… Şirket, TAV Airport Hotel markasıyla İstanbul Atatürk Havalimanı’nda 2004’ten, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nda ise 2015 yılından bu yana işletmecilik yapıyor. BTA, hizmet kalitesini ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesiyle de güvence altına almış bulunuyor.