Ulthera yüz bölgesine uygulanan estetik işlem olmakla beraber ulthera fiyatı da yapılan estetik işleme göre belirleniyor. Yüz germe işlemi olarak uygulanan ulthera uygulamasında tek seansta sonuca ulaşmak mümkün oluyor. Ancak bu durum ulthera işleminin yapılacağı bölgeye ve

Ulthera günümüzde en sık uygulanan estetik operasyonlardan biridir. Yüz, boyun ya da çene bölgesindeki fazla yağlardan kurtulmak için ulthera tercih ediliyor. Aynı zamanda bu bölgede oluşan sarkmaların da önüne geçiliyor. Ulthera işleminin hangi bölgeye uygulanacağına karar vererek ulthera fiyatı hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür.

Ulthera Nasıl Yapılır?

Ulthera işlemi özel cihazlar yardımı sayesinde uygulanıyor. Sadece yüzde bulunan yağ dokusuna uygulanan bu işlem diğer dokulara zarar vermiyor. Ulthera fiyatı ve işlem hakkında bilgi sahibi olduktan sonra hangi bölgeye uygulanacağına karar verilmelidir.  Ulthera fiyatı yine işlemi yapacak olan estetik kliniğine göre değişiyor.

Ulthera Kimlere Uygulanır?

Gençleşmek isteyen ya da yüz bölgesindeki yağlardan kurtulmak isteyen kişiler için uygulanan estetik işlemdir. Çene bölgesinde sarkma yaşayan kişiler de ulthera işlemini tercih eder. Ulthera fiyatı da kişinin bu işlemi hangi bölgeye uygulatmak istediğine göre değişiklik gösteriyor.

G5 Masajı Hangi Alanlarda Kullanılır?

G5 masajı özellikle kas ağrıları olan kişiler tarafından tercih edilir. Ağrıları büyük oranda dindiren en etkili masaj türü olarak bilinir. Alanında uzman kişiler tarafından uygulanan bu masaj türü oldukça faydalıdır. Vücutta birçok bölgeye uygulanan g5 masajı isteğe bağlı olarak yaptırılıyor.

G5 Masajı Avantajları Nelerdir?

G5 masajının en büyük avantajlarından biri vücuttaki kas ağrılarını bitiriyor olmasıdır. Aynı zamanda g5 masajı vücutta elastin üretimini artırır. Buna bağlı olarak da vücutta kan dolaşımı artacaktır.

G5 Masajı Fiyatları

Vücudun birçok bölgesi için uygulanan g5 masajı fiyatı masajın yapılacağı bölgeye göre değişiyor. Aynı zamanda masajı yapacak olan uman kişilere göre de fiyat değişikliği olabiliyor. G5 masajı yaptırmak isteyen kişiler öncelikle fiyat hakkında bilgi alabilirler.

Soğuk Lipoliz Nedir?

Soğuk lipoliz vücutta bulunan fazla yağları dondurma işlemidir. Vücudun birçok bölgesine uygulanabilen bu işlemde hangi bölge için soğuk lipoliz yapılacağına kişi ve uzman doktorlar karar veriyor. Soğuk lipoliz fiyatları da işlemin yapılacağı alana göre değişiklik gösteriyor. Bu işlemi yaptırmak isteyen kişilerin kesinlikle soğuk lipoliz fiyatları hakkında bilgi almaları gerekiyor.

Soğuk Lipoliz etki ne zaman başlar? Kaç seans gerekir?

Soğuk lipoliz isteğe bağlı olarak yapılan estetik işlemlerinden biridir. Fazla kilolarından şikâyetçi olan kişiler bu işlem sayesinde yağlarından kurtulabilirler. İşlemden hemen sonraki 15 gün içinde etki etmeye başlar ve genelde tek seansta işlem tamamlanır. Soğuk lipoliz fiyatları da uygulamanın kaç seansta biteceğine bağlı olarak değişiyor.

Soğuk Lipoliz hangi bölgelere uygulanır?

Soğuk lipoliz kişinin kalça bölgesine, iç bacak bölgesine ya da bel çevresine uygulanabilir. Bu vücudun hangi bölgesinde yağ birikimi olduğuna göre değişiyor. Soğuk lipoliz işleminin hangi bölgeye uygulanacağı da soğuk lipoliz fiyatları konusunda etkili oluyor.

Soğuk Lipoliz Tedavisi Kaç Seans Sürer?

Günümüzde birçok kişi tarafından tercih edilen estetik işlemlerinin başında soğuk lipoliz uygulaması da geliyor. Genel olarak düşündüğümüzde soğuk lipoliz oldukça kısa sürede etki eden estetik uygulamalarından biridir. Normal şartlarda tek seansta işlem tamamlanır.

Soğuk Lipoliz Fiyatları

Fazla yağlarından kurtulmak amacı ile estetik işleme başvuran kişiler soğuk lipoliz tedavisini tercih edebilirler. Ancak tedaviden önce soğuk lipoliz fiyatları hakkında bilgi almak da fayda bulunuyor.