Star Tv'nin yeni yaz dizisi Şahane Damat ilk bölümü ile adından söz ettirdi. Komedi ve dram türünde izleyicinin ruhunu okşayan Şahane Damat oyuncuları kim? Şahane Damat oyuncu kadrosu ve konusu? Hangi ünlü hangi karaktere hayat veriyor? Şahane Damat ilk bölümü ile izleyiciden geçer not aldı mı? Şahane Damat hakkında merak edilenler haberimizde.

Star tv ekranlarından yeni bir yaz dizisi müjdesi daha geldi.Yaz aylarınayaklaşırken yeni projeler günyüzüne çıkmaya başlıyor. Star tv yaz sezonuna iddialı girmek için hazırlıklara start verdi. Geçtiğimiz sezon yaz aylarındafox tv ekranlarında yayınlanan İnadına Aşk'ın yağımcısı olanSinegraf Yapım'ın yapımcılığın üstleneceği yeni dizi yaz aylarında damga vuracak. 

yuncu ve cast çalışmaları devam eden dizinin henüz hangi tarihte yayınlanacakğı konusunda net bir bilgi yok. Fakat haziranaylarında çekimleri başlanacak olan dizinin temmuzda çekimleri bitecek ve temmuz ayının sonlarında izleyici karşısına çıkacak. Şimdiden yeni dizimizde oynayacak yetenekli oyunculara başarılar diliyoruz.

Şahane Damat Konusu

Melike gurbetçi ailesine İstanbul'da tek başına yaşayabilmek ve ikna edebilmek için küçük yalanlar söylemiş bir kızdır. Ailesi kızının müthiş bir evde yaşadığına ve doktor nişanlısıyla yakında evleneceğine inanmaktadır. Gerçekte ise Melike açlık sınırında yaşayan hayallerine bir magazin dergisinin burç yazarlığı yapacak kadar yakındır. İşin daha da kötüsü ailesine yüzük taktıkları yalanını söylediği cerrah Mehmet Çırağan Melike ile değil patronuyla nişanlıdır. Günün birinde Melike hayallerindeki haberi yakalamıştır fakat ucu cerrah Mehmet'e dokunmaktadır. Gerçekler gün yüzüne çıktığında Melike'yi nasıl bir hayat beklemektedir. 
 
Ali Ersan Duru kimdir?

Ali Ersan Duru, 19 Eylül 1984 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. 4 abisi vardır. Babası Ankaralı, annesi Karadenizlidir. İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara’da okudu.

Eskişehir, Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümü’nden mezun oldu. Aynı dönem içinde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu (Esogü Tiyatro Topluluğu) ile amatör tiyatro hayatına başladı. Öncelikle Osmangazi Üniversitesi Tiyatro Topluluğu ile çalışmaya başladı. Lisans eğitimi bittikten sonra oyunculuğu profesyonel anlamda yapmaya karar verdi ve İstanbul‘a gelerek oyunculuk eğitimi almaya başladı. Önce 2008 yılında DİALOG anlatım ve iletişimde temel oyunculuk teknikleri dersleri aldı.

Daha sonra da Şahika Tekand Stüdyo Oyuncuları’nda iki yıllık bir tiyatro eğitimi aldı. Bununla paralel olarak aynı dönem içinde workshop’lara katılmaya, diksiyon ve şan dersleri almaya devam etti.

İlk olarak TRT 1 de ‘’Başrolde Aşk” isimli sit-com’la profesyonel oyunculuk hayatına başladı.

2012 yazında Turgut Özakman‘ın Diriliş adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan ‘’Çanakkale 1915” adlı sinema filminde roman kahramanlarından Mehmed Ali’ye hayat verdi.

Ali Ersan Duru, 2013 yılında Refik Halit Karay‘ın eserinden esinlenerek yazılan ve Yönetmenliğini Kudret Sabancı‘nın yaptığı “Bugünün Saraylısı” adlı dizide Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Serhat Teoman, Cansu Tosun ile birlikte başrol oyuncusu oldu.

Burcu Özberk kimdir?

Star TV ekranlarında yayınlanacak dizilerden birisi daha geliyor. Şahane Damat adındaki dizi Sinegra Yapım tarafından yapımcılığı üstlenilmiş bir dizi. Temmuz ayı içerisinde iddialı bir şekilde girmeye hazırlanan dizi yaz aylarına damgasını vuracak şeklinde yorumlara neden oluyor. Fragmanı yayınlanan dizinin oyuncuları arasında yer alan Burcu Özberk dizide Melike karakterini canlandıracak. Tanınmış simalarından olan Burcu Özberk kimdir, nerelidir, Kaç yılında doğmuştur, kaç yaşındadır, burcu nedir, eğitimi nedir, oynadığı diziler ve tiyatro oyunları hangileridir? gibi birtakım soruların cevabını merak ediyorsanız Burcu Özberk hayatı ve hakkında biyografisi içerisinde bulabilirsiniz.

Burcu Özberk 12 Aralık 1989 Eskişehir doğumludur. 26 yaşında olan oyuncu yay burcudur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunu olan Burcu Özberk ilk dizi deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yaşamıştır. Bu dizide canlandırmış olduğu Huricihan Sultan karakteriyle dikkatleri çekmiş ve beğeni kazanmıştır. Güneşin Kızı dizisindeki Nazlı Yılmaz karakterini de hayatının dönüm noktası olarak adlandıran Burcu Yılmaz Erdal Beşikçioğlu'nun Tatbikat Sahnesi'nde Marquis de sade Quills ve Woyzeck Masalı oyunlarında da yer almıştır.

Oyuncu Burcu Özberk; sadece Güneşin Kızları ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde oynamıştır. Ayrıca Coca Cola ve Yedigün reklamlarında da oynayan Burcu Özberk;  Küçük burjuvalar, Ayyar Hamza, Kuşbakışı Kabare, Mahbect abla, Kırmızı Başlıklı Kız ve Yol arkadaşları adlı tiyatro oyunlarında da oynamıştır. Burcu Özberk; 11. Makin İstanbul Medya Sanat ve Sporödüllerinde yılın sosyal medyada en sevilen ünlü ismi ödülünü kazanmıştır.



Anıl İlter kimdir?

1980 yılında istanbul’da doğan yakışıklı oyuncu ve sunucu Anıl İlter 36 yaşındadır. Öyle Bir Geçer Zamanki dizisi ile tanınan ve daha sonra sunduğu yarışma programları ile ekran yüzü olmayı başarmıştır. son olarak ise Kara Ekmek ve Kızıl Elma gibi dizilerde rol almıştır.

Binnur Şerbetçioğlu kimdir?

1960 doğumlu deneyimli tiyatro oyuncusudur.  Son olarak Evli ve Öfkeli ve Akasya Durağı gibi dizilerde rol almıştır.

Erhan Yazıcıoğlu kimdir?

Mesleğe tiyatrocu olarak girmiş daha sonra Karadayı dizisi ile ün kazanmıştır. N1 danışmanlık firmasının da sahibidir.

Hande Kaptan kimdir?

Yılanların Öcü dizisinde canlandırdığı Şerife ve Benim için üzülme dizisinde canlandırdığı Filiz karakteri ile tanınır.

Nükhet Duru kimdir?

1954 Niğde doğumlu başarılı ses sanatçısı 62 yaşındadır.  Türk Sanat müziğinin efsanelerindendir. Şahane Damat dizisine dizi başlamadan vefaat eden Oya Aydoğan'ın yerine dahil olmuştur

Mesut Yılmaz kimdir?

Son olarak İnadına Aşk dizisinde İblis Adem karakteri ile karşımıza çıkmıştır. Daha önce Kızıl Elma dizisinde de yer almıştır