Seni Kalbime Sakladım, İçimizdeki Ateş ve Duy Beni dizileri büyük rekabete girişti!

TelevizyonGazetesi.com / Ayrıntı – Perşembe akşamları 3 yeni yaz dizisinin büyük rekabetine tanıklık edeceksiniz. Geçen hafta birincil bölümü ile atv ekranında İçimizdeki Alev dizisi başladı. Ceren Benderlioğlu ile Burak Mutluluk’in başrolünde yer aldığı dizi 4 genç avukatın maceraları olarak öne çıkıyor. Bu genç avukatları da İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ile Demirhan Demircioğlu paylaşıyor.

Perşembe akşamları için ikinci dizi Seni Kalbime Sakladım olacak ve TRT1 ekranında bu hafta birincil bölümü yayınlanacak olan yeni dizi bir romantik komedi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. TRT1’in romantik komedi yapımı yayınlanması bir birincil olurken, Sevda Erginci de uzun bir aradan sonra dram projelerinin yerine eğlenceli bir yapım ile ekranda yerini alacak. Ekin Mert Daymaz da dizinin erken başrolü olarak dikkatleri çekiyor.

Perşembe rekabetinde 7 Temmuz Perşembe gününden itibaren ise Duy Beni isimli Star TV dizisi rekabete katılacak. Temmuz ayı itibariyle de perşembe akşamları reyting yarışı oldukça sert geçecek.

İçimizdeki Alev bir gençlik hikayesi ve hukuk üzerine yoğunlaşan bir dizi olarak uyarı çekiyor. Duy Beni isimli dizi de bir gençlik yapımı ve felaket batmış bir hikayeye sahip. Bu iki dizinin kuvvetli dram hikayelerinin yanında ise eğlenceli bir romantik komedi olarak Seni Kalbime Sakladım reytinglerde öne çıkma mücadelesi verecek.

Perşembe rekabeti yaz aylarında oldukça heyecanlı ve harikulade bir yarış halinde geçecek.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/seni-kalbime-sakladim-icimizdeki-ates-ve-duy-beni-dizileri-buyuk-rekabete-giristi/1328637