Survivor'da Serkay tehlikeli sularda yüzüyor.

Ödül oyununda doktorun uyarısı ile oyundan çekilen Semih'in üstüne çok giden ve söylediği sözlerin sert olduğunun farkında olmayan Serkay'a Acun Ilıcalı'dn uyarı geldi. Ilıcalı, Serkay'a yönelik,

"Semih'in sakatlığı üzerine çok büyük bir gerilim yaşandı. İstenmeyen olaylar maalesef yine oldu. Burada benim takıldığım bir konu var. Artık oyları aldınız, oylama olmadığı için seninle daha rahat konuşacağım. Oyun anındaki heyecanı anlayabiliyorum. Sen şunu çok unutuyorsun. bugün de bir milat olsun, unutma. Televizyonculukta en büyük sermayemiz natürelliğimiz. Doğru insanlar seçtiğimiz için her sene başka bir hikaye çıkıyor. Ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat etmek zorundayız. Hep olaylar içinde bir yüksellip hiç kimseye bir şey söylemesen de kendine söylüyorsun. Mesela 'Lale' ne demek? Bu romantik bir laf mı? Argo değil, ama bir bitki ismi. Ancak ne olduğunu herkes anlıyor" diye Serkay'ı uyardı.

SERKAY ÖZÜR DİLEDİ
Argo sözleri için özür dileyen ve geçmiş olsun dileklerini sunan Serkay ise, "Normal hayatımda da bazen argo kelimeler kullanıyorum. Çok fazla sakat olmadığı anları hatırladığım için yalancı çobana döndü. Ağzıma tutabilmek için bazen denize falan gidiyorum. Refleksen ağzımızdan bazen yanlış şeyler çıkabiliyor. Özür diliyorum." dedi.