Milliyet Gazetesi'nden Umut Ünver'in haberine tarafından muhabirleri ayrım eden Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl çifti, önce istikametlerini değiştirdi, peşinde depara kalktı.

Kıratlı'nın elini bırakıp koşar adım binaya giren Akçıl, girişte eşini bekleyip, sonra binada gözden kayboldu.

Birkaç dakika daha sonra Kıratlı’yla tekrardan kapının önüne çıkan yakışıklı müzisyen, "Kondisyonunuzu ölçtük, gayet iyiymiş fakat tebrik ederim" diyerek, gazetecilere takıldı. "Burcu Hanım'ı geride bıraktınız" yorumuna Akçıl, "Koş bakalım dedim nasıl olacak?” dediği sırada Kıratlı, "Ben koşamadım" diyerek tebessüm etti.

Sinan Akçıl, "Engebeli bir süreçten geçiyoruz biliyorsunuz. Biz de zorlu bir işlem atlattık, Corona virüs belası. Biz şeyi fazla sevmiyoruz; 'Corona oldum, karantinadayım' diye story atıyorlar, bana komik geliyor" ifadelerini kullandı.

Karantinada kaldıkları süreci anlatan Burcu Kıratlı, "Fazla zordu fiilen. 'Rahat atlattım' diye anlatıyorlar, fakat katiyen kuytu atlatılacak bir şey değil. Cümbür Cemaat çok uyarı etsin, önlemlerini çok sıkı alsınlar" biçiminde konuştu.

Akçıl, "Ben dalga geçiyordum örneğin; 'Bir şey olmaz bana, taş gibiyim, günde beş saat spor yapıyorum' diye. Böylece olmuyormuş. Buradan çok teşekkür ediyorum devlet büyüklerimize, onların çabalarını görüyorum. Dünyada çoğu ülkeyi gezdim ve yaşadım, en iyi sıhhat sistemlerinden birine sahibiz. O yüzden sıramız gelince aşımızı olacağız ama biz bunu fazla dillendirmedik, Türkiye’de bu şova dönmesin diye. İyiyiz fazla şükür" dedi.

Burcu Kıratlı'nın "Tat ve koku alamıyorum" biçiminde konuştuğu sırada Sinan Akçıl araya girerek "En fazla üzüldüğüm Burcu'nun kokusunu alamıyorum." dedi.

Bu sözler, hoş oyuncuyu gülücüklere boğdu.

"O süreçte fazla kayda değer değerli hekimler bize yardım oldu" diyen Akçıl, "Ülkemizin sıhhat sistemiyle kibir duyuyorum. Bence gelmiş geçmiş en iyi sağlık durumu bakanına sahibiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/sinan-akcil-ve-burcu-kiratlidan-corona-virus-itirafi-haberi-532087