CHP’li vekil Aykut Erdoğdu TBMM'de Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin halka yardım amaçlı erzak dağıtmasıyla ilgili Melih Gökçek hakkında yolsuzluk iddiasında bulundu. Gökçek’in de belgelerle yanıt vermesi üzerine Erdoğdu Twitter’da alay konusu oldu.

Belediyenin dağıttığı peynirin Migros’ta daha ucuz olduğunu savunan Erdoğdu, bu yolla yolsuzluk yapıldığını öne sürünce Gökçek faturaları gösterdi. Faturada söz konusu peynirin fiyat hanesinde 9 TL yazıyordu. Gökçek o tarihte Migros’ta aynı peynirin 9,75 TL olduğunu söyledi.

CHP’Lİ ERDOĞDU SORDU GÖKÇEK GEÇ CEVAP VERDİ
Bunun üzerine CHP’li vekil “Migros’ta kilosu 9,75 şaşkın… Sen almışsın 600 ton… Kilo fiyatı ile ton fiyatı aynı  mı? Çocuk mu kandırıyorsun?” diye yazarak Gökçek’e yanıt verdi. Gökçek’ten bir süre tweet gelmemesi üzerine ise “nereye kaçtın yine? Hangi deliğe girdin? Eminim belediyede çok önemli toplantın çıkmıştır… 3-4 gün sürer…” şeklinde Gökçek'i sıkıştırmaya devam etti.

GÖKÇEK’İN CEVABI FATURA İLE GELDİ
CHP’li vekilin bu sözleri üzerine geçte olsa tweet atan Melih Gökçek, faturadaki detaya dikkat çekti, peynirin karşısında “2 kg” yazdığını, dolayısıyla 1 kilogramının değil, 2 kilogramının 9 TL olduğunu, dolayısıyla belediyenin dağıttığı peynirin kilosunun 4,5 TL’ye mal edildiğini söyledi.
Aykut Erdoğdu’dan cevap gelmemesi üzerine yeni bir twit atan Gökçek “biraz önce bana diyordun. Hangi deliğe girdin? Tüydün mü iftiracı? Hesap vereceksin savcılıkta hazırlan” dedi.

İŞTE O TWEET'LER: