Aziz Yıldırım bugün Saraçoğlu'nda basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında medyaya değinen Aziz Yıldırım, Rasim Ozan'a "Geri zekalı", Ersun Yanal'a "ahlaksız", Beyaz Futbol programı için ise "Masanın altından viski içip yorum yapıyorlar" yorumunda bulunmuştu. Bu açıklamalardan sonra Ahmet Çakar BEST FM'den Aziz Yıldırım'a cevap verdi.

AZİZ YILDIRIM DİKTATÖRDÜR
"Şaka bir tarafa. Aziz Bey %100 bir diktatördür. Yargılandım bu konuda. Bu bir hakaret değildir. Sıfatı budur. Haraket anlamında da söylemiyorum. Bu bir durum tespitidir. Diktatör muhalif ses istemez. "Ersun Yanal oley" seslerini susturmak için polise şikayet edeceğini söyledi. Ayrıca Ersun Yanal lehine tezahürat etmeye teşvik etmekte suç değildir. Bu bir diktatördür. Aziz Bey basını susturmak istiyor. Hakaret ediyor. Rasim Ozan, Tümer Metin, Şansal Büyüka, ben, 360 tv ekibi hepsine hakaret etti. Bu kabul edilemez. "

"Aziz Yıldırım'ın zeka seviyesi bana ulaşamaz. Ben dönek değilim. Ben 4 temmuz sabahı neredeysem hala aynı yerdeyim. Yayında alkol almıyorum. Dışarıda medeni insanlar gibi alkol kullanırım. Hayatımda alkol alıp programa çıkmadım."

"Bana diyor ki, "Ahmet Çakar'ın konuşmalarından midem bulandı." Ben hayatımda ahlaksızlık etmedim. Menfaatim uğruna A'ya B demedim. Son 10 yılda içtiğim alkol 2 dubleyi geçmez. Ben dün akşam dedim ki: Aziz YIldırım 18 yıl boyunca Fenerbahçe'nin parasını yemedi. Bunlardan da mı hicap duymadın?"

ASKERE GİTMEMESİNE GÖNDERMEDE BULUNDU
"Terörden yakınan her vatandaş ve erkek şunu demeli, "biz yine silah başına geçeriz. Yine askere gideriz." Anladın dimi dediğimi? (Aziz Yıldırım'ın askere gitmemesini eleştiriyor.) Benim torunlarıma anlatacak 18 aylık asker anım var."

ERSUN YANAL'I BİTİM KADAR SEVMEM
"Türkiye şunu bilsin. Ersun Yanal'ı bitim kadar sevmem. Ersun Yanal, ben ve Ertem Şener'i mahkemeye verdi. Niye şikayet etti? Ersun Yanal hakkında söylemediğimiz konular hakkında. Biraz şahsiyetli adamsa, mikrop diyen birini mahkemeye verir. Ersun Yanal, Fenerbahçe'li olabilir. Trabzon'da çalışabilir. Herşeyi yapabilir. Profesyonel bir hayattayız."

"İktarda kalabilmek için her türlü taktiği kullanabilirsin. Aziz Yıldırım'da aynen böyledir. Başarısız olduğu zaman medyayı düşman edersin. Bunun nedeni koltuğu kaybetmemektir."

TERRANEO NEDEN KOVULDU
"3-5 ay önce bir menajer aradı. Tanımam hayatımda. Bu sabah aradı. Dedi ki,"Terraneo ile Vitor Pereria transferlerden para kazandı." Bu haberi aldıktan 3-5 ay sonra Terraneo kovuldu. Bunun sebebini sormak benim hakkımdır. Fenerbahçelileri aydınlatmak senin görevindir."