Bilic'in gölgesi Beşiktaş'ın üstünden kalkmıyor. Önce Gökhan Töre derken şimdi de orta sahanın en kilit isimlerinden olan Atiba Hutchinson mercek altında.

ANLAŞMAYA VARACAĞIZ
Kanadalı oyuncu Atiba'nın menajeri Niclas Jensen; "Görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşmaya varacağımızı umuyorum ama bunun için biraz zamana ihtiyacımız var. Atiba'yı isteyen başka kulüpler de var. West Ham'ın yalnız olduğunu söyleyemem." diye konuştu.

KARDEŞİNDEN KAFALARI KARIŞTIRAN HAREKET
Beşiktaşlı yıldızın kardeşi Nevzat Demir tesislerine gelerek Atiba'nın tüm eşyalarını toplaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

GÜNEŞ KALMASINI İSTİYOR
Teknik direktör Şenol Güneş'in, "Takımımda satılmayacak oyunculardan biri" yakıştırmasını yaptığı tecrübeli futbolcu için Kartal'ın eski çalıştırıcısı Slaven Bilic'in ısrarcı olduğu ve Atiba'yı yeni sezon öncesinde İngiltere'ye götürmek için yoğun çaba sarf ettiği bildirildi. İlk etapta Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda Atiba'yı takımda tutmanın hesaplarını yapan yönetimin, Ada temsilcisinden gelebilecek astronomik bir teklif halinde ise bu kararından vazgeçebileceği konuşuluyor.