Diyarbakır’da Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlayan siyah - beyazlı taraftarlara Diyarbekirsporlular saldırdı. Saldırı sonrasında taraftarlar olay yerinden uzaklaşırken düşürdükleri bayraklar ve formalar Diyarbakırsporlu taraftarlar tarafından yakıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Osmanlıspor'u Vodafone Aren'da 3-1 yenen Beşiktaş şampiyonluğunu ilan ederken, yurdun dört bir yanında kutlamalar yapıldı.

Kutlamaların yapıldığı diğer bir şehir olan Diyarbakır'da sokağa dökülen Beşiktaş taraftarları Diyarbakırrspor taraftarlarının saldırısına uğradı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Ofis AZC Plaza önünde toplanan Diyarbakırspor taraftarları, kutlama siyah - beyazlı taraftarlara müdahale etti. Kısa süre sonra olay yerine gelen güvenlik ekipleri, gruplara müdahale etmekte zorlandı. Beşiktaşlı taraftarlar olay yerinden kaçarken, düşürdükleri bayraklar ve formalar yakıldı. Ara ara silah seslerinin yükseldiği kentte gerginlik sürerken, yeşil-kırmızılı taraftarlar kendi takımları lehine tezahüratta bulundu.