Sabah gazetesine röportaj veren eski başkan Duygun Yarsuvat, Dursun Özbek’in kendisine teşekkür bile etmediğini söyledi.

İşte o röportajın bir kısmı:
TEŞEKKÜR ETMEDİ
”Özbek yönetimine toplamda 172 milyon TL gelirli bir kulüp bıraktık. Şampiyonlar Ligi’ne katıldığımız için 30 milyon Euro, lig şampiyonluk geliri 23 milyon TL, Türkiye Kupası 3 milyon TL civarı aldık. UEFA yayın gelirleri 8-10 milyon Euro. Toplamda 172 milyon TL gelir. Bunu hesaplayıp gittim. Ama bir teşekkürü bile çok gördüler.”

MUSTAFA DENİZLİ PARAYI CUKKA YAPTI
”Galatasaray’da ’90 dakika bitse de eve gitsek’ diyen futbolcular var. Başarı ancak severek gelir. Biz bunu, göreve geldiğimizde çok iyi yaptık. İdarecilik sağa, sola, emirler vererek bağırarak çağırarak olacak iş değil. Dayakla sopayla eğitim olmaz. Dursun Özbek’in en büyük hatalarından biri Hamza Hamzaoğlu’nu görevden alması. Kendi ayağına kurşun sıktı. Hiçbir sebep yokken gönderdi. Tazminatı ve alacakları ödenmeden gitti. Yerine getirilen Mustafa Denizli, 1.5 milyon dolar peşin para aldı. Denizli’nin cebine cukka yaptığı 1.5 milyon doları bekliyoruz. Versin de Hamza’nın parası bir an önce ödensin.”