Brezilyalı Felipe Melo'nun yerini bir türlü dolduramayan Galatasaray'ın yeni gözdesi Alex Song.

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası ile kapatan Galatasaray, önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasını planlarken başkan Dursun Özbek ve yönetiminin önce defansın ortasına deneyimli bir stoper, daha sonra Melo’nun yerini dolduracak kaliteli bir ön libero alacağı belli oldu. Denayer’in M.City’e dönme ihtimalinin yüksek olması sebebiyle Chedjou – Hakan Balta – Koray Günter ve Semih Kaya’nın yanına iyi bir alternatif arayan Galatasaray, Kamerunlu oyuncu Nkoulou ile ilgilenirken ön libero da ise bir başka Kamerunlu yıldız Alex Song ile masaya oturduğu belirtildi.

ALEX SONG'UN TÜRKİYE TEMSİLCİSİ FAZIL ÖZDEMİR

Geçtiğimiz sezon Sam Allardayce’ın West Ham’ın da 31 maça çıkan, fakat bu sezon Bilic’in gelişiyle sadece 15 kez forma şansı bulan Song’un devre arası transfer döneminde Çin takımlarına önerildiği fakat oyuncunun uzak doğuya gitmeyi reddettiği  ve kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği belirtildi. Galatasaray’ın teklifine sıcak bakan Alex Song’un vatandaşı Chedjou’dan bilgi topladığı öğrenilirken 28 yaşındaki ön liberonun Chedjou haricinde eski Galatasaraylı futbolcu Dany ile de sık sık görüştüğü ortaya çıktı. Sarı kırmızılı kulüp hakkında acele karar vermek istemeyen Alex Song, Türkiye temsilciliğini menajer Fazıl Özdemir’e verirken, Galatasaray ile sıkı ilişkileri bulunan Özdemir’in önümüzdeki günlerde Song’u İstanbul’a getireceği öğrenildi.
Bilindiği üzere Fazıl Özdemir Galatasaraylı futbolculardan Semih Kaya – Olcan Adın ve Furkan Özçal’ın da menajerliğini yapıyor.