22 Mayıs Pazar günü Manchester City'nin stadı olarak bilinen Etihad stadında karşı karşıya gelecek iki ülke A Milli Futbol takımları euro 2016 öncesi zorlu bir sınavdan geçecek. Hazırlık maçı olarak belirlenen futbol müsabakası bizim için büyük önem taşıyor. 

TARİHİMİZDE GALİBİYET YOK
İngiltere ile maçlarımızda şu ana kadar bir kez bile galip gelemememiz Türk futbolseverler için bu sefer bu istatistiği kırmak adına büyük önem taşıyor. 

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2016 finallerine hazırlık kapsamında İngiltere Milli Takımı ile hazırlık maçında karşılaşacak. Manchester'deki Ettihad Stadyumunda oynanacak mücadele, 22 Mayıs Salı akşamı TSİ 19.15'te başlayacak. Karşılaşmayı, Alman Futbol Federasyonundan Türk asıllı hakem Deniz Aytekin yönetecek.

İŞTE KADROLAR
İNGİLTERE:
 Joe Hart, Nathaniel Clyne, Gary Cahill, Kyle Walker, Chris Smalling, James Milner, Fabian Delph, Raheem Sterling, Jack Wilshere, Harry Kane, Wayne Rooney
TÜRKİYE: Volkan Babacan, İsmail Köybaşı, Ahmet Çalık, Hakan Balta, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Cenk Tosun

Euro 2016 turnuvası öncesi önemli bir hazırlık karşılaşması olacak İngiltere-Türkiye maçı 22 Mayıs Pazar günü, saat 19:15'te, ATV kanalından canlı izlenebilecek. Bu maçın hakemi Deniz Aytekin olurken, yardımcılıklarını Guido Kleve ve Mike Pickel üstlenecek.

ATV'NİN UYDU FREKANSI
Frekans değerleri aşağıdadır;

Frekans : 12053 Mhz
Symbol Rate : 27500
FEC : 5/6
Pol : Yatay ( Horizontal )
Türksat 4A Frekansları;
Frekans : 12380 Mhz
Symbol Rate : 27500
FEC : 3/4
Pol : Dikey ( Vertical )
Network Search : Açık ( ON ) konumda olmalıdır.