F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu şampiyonluk yarışı hakkında konuştu ve lider Beşiktaş’ın zorlu maçları olduğunu söyledi.

Geçmiş şampiyonlukları hatırlatan Mahmut Uslu, “Mustafa Denizli ile şampiyon olduğumuz sezon 5 puan ilerideydik. 2 haftada 1 puan geri düştük. Neredeyse şampiyon olamıyorduk. Şimdi de aynısı gerçekleşebilir. Biz böyle çok sezonlar gördük, yaşadık. Neden olmasın” diye konuştu.

Uslu konuşmasına şöyle devam etti: “Beşiktaş bu hafta Sivas’la oynuyor. Kolay mı geçecek? Avrupa’yı zorlayan Akhisar ile oynayacaklar. O maç da çok çetin geçecek. Ondan sonra G.Saray’ı da göreceğiz Beşiktaş’a karşı. Bizi yenen, onları kupadan eleyen Konya ile de maçları var. 5 puan fark hiç önemli değil. Biz yine şampiyon oluruz. Yeter ki maçlarımızı kazanalım.”

TAKIMINI DA ELEŞTİRDİ
Fenerbahçe’yi de eleştiren Mahmut Uslu, “Ama 0-0’larla şampiyon olamayız tabii ki. Pozisyonlara giriyoruz, gol atamıyoruz. Bu kadar gol kaçarsa kim ne yapacak? Bu sorunu aşmamız lazım. G.Saray maçı ilk 10 dakikada 3-0 olurdu” dedi. Uslu, “Hakemleri de unutmayalım. G.Saray maçında Muslera’nın hareketi kırmızı. Podolski’nin yaptıklarını herkes gördü. Sneijder tekme atıyor, herkes seyrediyor. Hakemlerin yaptığı ayıp” diye konuştu.