13 Nisan'da oynanacak olan Galatasaray - Fenerbahçe maçını yönetecek olan Mete Kalkavan hakkında Selçuk İnan neler söylemişti,

"Beni herkes iyi tanıyor, hakemler hakkında hiç konuşmam. Bu kez bu hakem hakkında konuşacağım. Ben kendisini çok seviyorum ama o beni sevmiyor sanırım. Hakemler hakkında konuşunca ceza veriliyor ama ben sezon ki 3 cezamı da bu hakem yüzünden yedim. Bir kötü niyet hissettiğim için bunları söylüyorum. Oyuncuyla iletişimi çok kötü.

Hiç kimseye saygısızlık yapmadım ama hakemlerde bizimle konuşruken haddini bilecek. Öyle birşey yok kendini bilecek. Biz hakemler hakkında konuşunca ceza alıyoruz ama hakemler bize istediklerini söylüyorlar. Bu böyle olmaz. Hadi benimle ilgili konuşuyorsun ama takım arkadaşlarımın günahı ne? Bana kafayı takmış olabilir, gıcık olabilir ama arkadaşlarımla ne sıkıntısı var. Eğer benimle ilgili kötü bir niyeti varsa bana söylesin." diye konuşmuştu.

Derbinin hakemi açıklanınca sosyal medyada sıkça konuşulan bu olayın maça nasıl bir etkisi olacağı taraftarların merak konusu oldu.