Galatasaray'ın ikinci yarıya başlarken orta sahada dengeyi kurması için transfer ettiği Ryan Donk isteneni veremiyor. Başarısız performansının üzerine Florya'da da tepki çeken Donk'a uyarılar gelmeye başladı.

.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Kasımpaşa’dan kadrosuna kattığı Donk, özellikle gece ve özel hayatıyla ilgili olarak Florya'da tepkilere neden oldu.

Beklenen katkıyı sağlayamayan oyuncunun gece hayatı ve rahat tavırları huzursuzluk yarattı. Bunu üzerine ülkedaşı ve takımın ikinci kaptanı Wesley Sneijder tarafından uyarı aldı. Kendisine çeki düzen vermesini isteyen Hollandalı yıldız, Galatasaray'ın kötü bir dönemden geçtiğini ve herkesin bunda payı olduğunu, Donk'un da kendisine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Wesley Sneijder, Donk hakkında şöyle konuştu : Kendine ve yaşantına dikkat et. Galatasaray kritik bir süreçten geçiyor. Mutlaka ve mutlaka Avrupa’ya katılım hakkını almak ve Türkiye Kupası’nı da kazanmak zorundayız. Böyle bir şeyi bir daha duymayacağım. Yaşantına dikkat et. Galatasaraylılar senden daha iyisini bekliyor.