TRABZONSPOR Teknik Direktörü Ersun Yanal, kulüp sitesinden yaptığı açıklama ile camiaya mesaj gönderdi, “Trabzonspor’u tekrar o muhteşem günlerine geri döndüreceğiz” dedi.
Trabzonspor’un 2 yıllığına anlaşma sağladığı Teknik Direktör Ersun Yanal, camiaya gelecek adına umut dolu mesajlar verdi. Kulüp sitesinden yayımlanan açıklama ile camiaya seslenen Ersun Yanal, güzel ve aydınlık günlerin başlangıcı olmasını dileyerek yeni bir döneme imza attıklarını belirtti, “Bu yeni başlangıcın herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Trabzonspor'un belki de tarihinin en sıkıntılı zamanlarından birini yaşadığına dikkat çeken Ersun Yanal, bu sürecin geçici olduğuna yürekten inandığını ifade ederek, “Başkan ve yönetim kurulumuz ile birlikte aynı heyecanı yaşıyorum. Yepyeni bir vizyon, kararlı adımlar ve doğru bir yapılanmayla birlikte bu dönemden eskisinden çok daha güçlenerek çıkacağımızı biliyorum. Trabzonspor’un bir an önce hak ettiği yerlere gelebilmesi için hepimiz geleceğe odaklanarak, tıpkı bir evlat yetiştirir gibi el birliğiyle Trabzonspor’u tekrar o muhteşem günlerine geri döndüreceğiz” şeklinde ifadeler kullandı.
Trabzonspor’u ayağa kaldırmak için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine dikkat çeken Yanal, sözlerini şöyle tamamladı:
“İçinde bulunduğumuz günleri atlatabilmek için; ben ve ekibim, başkanımız ve yönetimimiz, oyuncularımız ve kulüp çalışanlarımız, 7/24 bizi yakından takip eden basın mensuplarımız ve en önemlisi büyük Trabzonspor taraftarı, hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız. Trabzonspor'un birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde kulübümüze her zamankinden daha çok sahip çıkmanızı, 2016-17 sezonunun ve 50’inci yılımızın hepimiz için gururla hatırlanacak bir yıl olmasını diliyorum.”