Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılış tarihinin 10 Nisan olacağını ilk maçın ise 11 Nisan'da Bursaspor ile oynanacağını açıkladı.
Bugün, Vodafone Türkiye CEO'su Gökhan Öğüt ile basın açıklaması düzenleyen Fikret Orman, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihini açıkladı. 

Fikret Orman'ın açıklamaları şöyle idi;

"Taraftarlarımızın inançları ve destekleri için teşekkür ederiz. Sadece bir stat değil adeta bir saray inşa ettik. Her konuda çok özel bir stat yaptık. Görme engellilerin de maç izleyebileceği bir stat yaptık.

Çatısından çimine tüm yatırımları ile Türkiye'nin gururu bir stat yaptık. Çimler kalkacak mı, yeniden mi yapılacak diye herkesin aklında bir soru var. Hayır çimler ekildi ve hibrit uygulaması yapılacak. Bu çimlerle devam edeceğiz. 10-12 gün içerisinde hibrit uygulaması bitmiş olacak.
Artık açılış için geri sayıma başlayacağız. Birinci açılışımız devlet protokolü ve divan kurulu üyeleriyle olacak. Beşiktaş 11 Nisan 2016'da Bursaspor maçıyla evine dönüyor. 10 Nisan'da da resmi açılışımızı yapacağız. Arena'da sezon sonuna kadar 3 maçımız var.

Çevre düzenlemesi için de çalışılıyor. Orada İBB ve Fen İşleri daha ziyade çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi tahmin ediyorum ki 11 Nisan'a çevre düzenlemesini yetiştirecek".

Fikret Orman'ın açıklamalarını dinlemek için TIKLAYINIZ.