Fenerbahçe TV'nin canlı yayın programınına katılan Volkan Demirel, sarı lacivertli kulübe olan sevgisini şu sözlerle anlattı,

"Her zaman Fenerbahçeli oldum. Fenerbahçe'siz bir hayat düşünemiyorum. Su ve ekmek gibidir benim için Fenerbahçe. Volkan olma sebebim Fenerbahçe'dir. Volkan'ın bitme sebebinin de Fenerbahçe olmasını isterim. Ne zaman beni kovarlar; ne zaman 'Biz seni istemiyoruz' derlerse o zaman yolumuza devam ederiz" dedi.

Moussa Sow sorusuna ilginç yanıt geldi
Fenerbahçe'nin yeni transferi Moussa Sow, "Futbolcu olmasaydın ne olurdun Volkan abi?" sorusuna Demirel, "Turizmcilik yapardım. Baba mesleği, otogarda turizm işiyle uğraşırdım" dedi.

Canlı yayına Fenerbahçe'nin eski kaptanı Başakşehir'in futbolcusu Emre Belözoğlu'da bağlandı. İki dostun arasında geçen konuşma ise şöyle idi,

Belözoğlu'nun, "Arabadayım şu an. Volkan'ı çok seviyorum" sözleri üzerine Demirel, "Nereye gidiyorsun?" diye sordu. Belözoğlu da, "Ekmek parası, tesise gidiyorum" karşılığını verdi.

Volkan Demirel daha sonra Emre Belözoğlu ile görüşemediklerinden yakınarak, "Emre yemek ısmarlayacaktı. 6 ay oldu hala ısmarlayacak!" esprisini yaptı.

Volkan, Emre Belözoğlu'nun yanı sıra eski takım arkadaşları Selçuk Şahin ve Egemen Korkmaz ile çok iyi dost olduklarını ve ailece görüştüklerini belirterek, "Üçü de adam gibi adamdır. Ne zaman başım sıkışsa ilk onlara koşarım" dedi.