Vivo‘nun alt markası olan IQOO, amiral gemisi katili telefonlarıyla popülerlik kazandı. Şirketin 4 Ağustos‘ta resmi olarak tanıtacağı IQOO 8 ise ChinaJoy etkinliğinde gün yüzüne çıktı. bununla beraber etkinliğe katılan bazı kişiler, telefonu eline aldı ve video çekti. Bu Nedenle cihazın ilk olarak canlı görüntüsü karşımıza geldi. Öteki yanlamasına marka da telefonun ilk devlete ait tanıtımını yayımladı.

Yeni Galaxy Note için imza kampanyası başlatıldı

IQOO 8 özellikleri aralarında ekran öne çıkıyor

2 Ağustos‘a dek devam edecek olan ChinaJoy’da ortaya meydana çıkan IQOO 8‘in en uyarı çeken yönü ekranı oldu. Resmi tanıtım videosunda da marka cihazın ekranına odağı çekiyor. Ekran özellikleri demin tamamen netlik kazanmadı ama HDR ve 120 Hz tazeleme özelliklerini göreceğiz.

Marka, telefonun tasarımını ise etkinlikte gizli tuttu. Aygıt, oldukça kalın bir kılıfla ziyaretçilerin karşısına çıktı. Ayrıca IQOO 8 özellikleri de ChinaJoy’da açıklanmadı. Firmanın çoğu detayı sürpriz olarak yetişmek istediği ve 4 Ağustos‘taki tanıtımın heyecanını kaçırmak istemediğini söyleyebiliriz.

IQOO telefonun detaylarını açıklamasa da çoğu akış lansman öncesinde ortaya çıktı. Markanın yeni telefonu iddialara göre 12 GB RAM ve 256 GB depolama kapasitesiyle gelecek. Keza cihazda Snapdragon 888+ işlemcisi yer alacak. Öteki yana telefonun ekranının AMOLED panele sahip olacağı sızıntılar arasında yer alıyor.

Cihazın fiyatı belirli olmasa da markanın bir önceki modeli IQOO 7 bu konuda bize anahtar sözcük verebilir. IQOO 7’nin çıkış fiyatı konfigürasyonlara yan olarak 585 dolar ve 650 dolar olmuştu. Markanın yeni modeli için de beklentiler fiyat noktasında iddialı olacağı yönünde.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/amiral-gemisi-katili-iqoo-8-chinajoj-etkinliginde-ortaya-cikti