Apple ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile tanınan Bloomberg'ten Mark Gurman, Apple'ın 2022 yılında hangi ürün ve yeniliklerle karşımıza çıkabileceği ile ilgili teferruat paylaştı. Gurman tarafından aktarılan bilgilere göre Apple, 2022 yılında özellikle iPad ve Mac modelleri için manâlı çalışmalar yapacak.

2022 yılı çalışmalarına devam eden Apple, Gurman'a göre yeni tasarıma sahip bir iPad Pro modeli üzerinde çalışıyor. iPad Pro modeline tıpkı yeni MacBook Pro modellerinde olduğu gibi çentik eklenmesi sürpriz olmayacaktır. Yeni iPad Pro modelinin yeni bir tasarım ile birlikte kablosuz sorumluluk desteğine sahip olması da bekleniyor. Önümüzdeki yıl iPad ailesi için sadece yeni iPad Pro modelini tanıtmayacak olan Apple, güncellenmiş iPad Air ve yerinde fiyatlı bir iPad modeli de tanıtacak.

En son 2020 yılının sonlarında M1 işlemcisi ile birlikte karşımıza çıkan MacBook Air modelleri yenilenen tasarımı ile önümüzdeki yıl tanıtılacak. Apple'ın önümüzdeki yıl iMac, antre seviyesi bir MacBook Pro modeli, yeni Mac Pro ve Mac küçük modelleri ile karşımıza çıkabileceğini de ekleyelim.

Gurman'a tarafından önümüzdeki sene 3 yeni Apple Watch modeli tanıtılacak. Bu modeller ise Apple Watch Series 8, güncellenmiş Apple Watch SE ve spor - dayanıklılık odaklı bir Apple Watch modeli olacak. Bu modellerin yanı sıra önümüzdeki sene iPhone 14 ailesinin tanıtılacağını da ekleyelim. 

Gurman'a göre 2022 yılında tanıtılabilecek en manâlı ürünlerden biri ise şirket göre geliştirilecek karma gerçeklik gözlüğü olacak. Geçtiğimiz dönemlerde Apple göre üretilecek olan karma realite gözlüğü ile ilgili detayları sizlere aktarmıştık.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/06/apple-2022-yilinda-neler-tanitacak