Akıllı telefon üreticilerinin çoğu, acilen çentikten kurtulup selfie kamerasına yeni çözümler üretmeye çalışıyor. Örneğin kimi imalatçı ekran altı kamera teknolojisine geçerken, kimisi ise kamera modülünün yapısını değişerek ayrı çözümler geliştiriyor.

Zenfone 8 ve Zenfone 8 Flip’in tasarımı

İşte Asus’ta zeki telefonlarında kullandığı kamera modülleriyle bunu daima gösteriyor. Daha önce Zefone 6 ve Zenfone 7’de selfie kamerasına farklı bir çözüm üreten şirket, acilen bunu Zenfone 8 Flip modelinde de yapacak. Şirketin yeni modeli Flip-Flop lens teknolojisiyle gelecek. Bu sayede cihazın ön tarafında herhangi bir çentik ya da deliklere yer verilmeyecek.

Kameralar açısından Asus Zenfone 8 Flip modelinde; 64 Megapiksel esas, 12 Megapiksel geniş açı ve 8 Megapiksel de telefoto lens bulunacak.

Ekran özelliklerine gelecek olursak aygıt, 6.67 inçlik AMOLED ekranla donatılacak. Ilave olarak 1080 x 2400 çözünürlükte olacak ve 90Hz onarım hızını da destekleyecek.

İşlemci tarafında ise Zenfone 8 Flip, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 888 yonga setinden alacak. Ayrıca aygıt 5.000 mAh’lik bir batarya ile desteklenecek.

Flip modele ilave olarak Zenfone 8’in özellikleri de ortaya çıktı. Buna göre Zenfone 8’in standart modeli delinmiş tasarıma sahip 5.9 inçlik E4 AMOLED ekran ile gelecek. Cihazın ekran boyutu ise 5.9 inç büyüklüğünde olacak.

Pil özellikleri açısından Zenfone 8, 30W çabuk şarjı destekleyen 4.000 mAh batarya ile donatılacak. Kamera tarafında ise cihazın ardından; 64 Megapiksel başlıca ve 12 Megapiksel de geniş açılı lense yer verilecek.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/asus-zenfone-8-flip-tanitima-gunler-kala-sizdirildi
Yorumlar