Yeni geliştirilen bu özellik ile ErkekSepeti mobil uygulaması üzerinden kullanıcılar, aynı festivalde bulunan benzer ilgi alanına sahip diğer kullanıcılarla tanışma fırsatı yakalayacak. 

Avrupa’da ve dünyada yarattığı büyük başarı sonrası ülkemize de geçtiğimiz sonbaharda giriş yapan AdopteUnMec.com’un Türkiye versiyonu olan ErkekSepeti, esprili yaklaşımı ve eğlenceli konseptiyle gençlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 
 
Gençlerin yeni ihtiyaçlarına göre geliştirilen konum destekli özellik ile ErkekSepeti kullanıcıları, kendileriyle aynı festivalde bulunan kullanıcılar ile çok daha eğlenceli bir tanışma fırsatı yakalayacak. ErkekSepeti uygulaması artık detaylı coğrafi konum özelliği ile festivalin tam konumunu tespit ederek kullanıcılarına kendileriyle aynı festivalde bulunan diğer kişilerle tanışma imkânı sunacak. Özellikle yaz aylarında benzer ilgi alanına sahip kişilerle tanışmak isteyenler, İstanbul ve Türkiye’nin dört bir tarafında gerçekleştirilecek birçok festival ve etkinlik süresince bu özelliği kullanabilecek. 
 
Klişe kadın ve erkek rollerini tersine çeviren ErkekSepeti’ne AppStore ve Google Play üzerinden erişilebiliyor. 
 
Herhangi bir ücret gerektirmeyen, reklamsız yüzü ile rahat bir kullanım sağlayan uygulama; yenilikçi fikirleri, kaliteli tasarımı, mizah dolu ve eğlenceli yaklaşımı ile gençlere ilişki konusunda yeni bir bakış açısı kazandırıyor.