İlk sezonda Çıplak, geçimini eskortluk yaparak sağlamaya çalışan genç bir kadının hayatını izleyicilere aktarmıştı. Galler’a taşınmak için para biriktiren Eylül’ün bir gece bekarlığa veda partisine çağrılmasıyla başlayan süreçte, Instagram’dan tanıştığı genç bir adamla hayatlarının birbirine karışmaya başladığı anlatılmıştı.

8 bölümden oluşan dizinin ilk sezonu esrarengiz bir sonla bitmişti. Dizinin yönetmeni Can Evrenol, ilgiyle beklenen Çıplak 2. sezon fragmanını sosyal ağ hesabından paylaştı. Evrenol, yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı konusunda gün vermedi. Ama paylaşımda “2021” ifadesinin geçmesinden, sezonun bu yıl içerisinde yayınlanacağı anlaşıldı.

İşte o fragman:

Dram-romantik karışımı bir havası olan dizi ilk sezonda sadece “Çıplak” ismiyle yayındayken; ikinci sezonu ise “Çıplak II: Ölenle Ölünmez” adıyla izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Çıplak ikinci sezon oyuncuları

Senaryosunu Merve Göntem ve Can Evrenol’un birlikte yazdığı Çıplak, ikinci sezonda yeni yüzleri de bünyesine katacak. Müge Bayramoğlu başrolda yer almaya devam edecekken; hem ona Tero Emir, İpek Erdem, Bora Ecer, Selin Dumlugöl, Berçem Koç, Dila Yağcı, Murat Kılıç, Ezgi Çoşkun, Denizhan Akbaba, Feriha Eyüpoğlu ve Nilüfer Açıkalın eşlik edecek.

Müge Bayramoğlu ve Bora Cengiz alt yanlamasına

Çıplak, yayınladığı tarihten daha sonra tartışmaların odağında oldu. Geçen yıl RTÜK kadar 18 yaş ve üzeri izleyici kitlesi, Cinsellik ya da çıplaklık unsurları içerir ve Negatif örnek olabilecek unsurlar içerir damgasıyla sakıncalı bulundu. Aralık ayında ise BluTV’nin içerik kütüphanesinden sessiz sedasız kaldırılmıştı.

Dizinin RTÜK müdahelesiyle silindiği iddiaları gündeme geldi. Ama BluTV yetkilileri siteye çocuk kilidi getirene değin geçici olarak Çıplak’ı kaldırdıklarını açıkladı. Nitekim dizi kısa bir daha sonra platforma her yerde eklendi.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/ciplak-dizisinin-yeni-sezonundan-ilk-fragman-geldi
Yorumlar