Snakebite kasası

Yeni güncelleme ile kalabalık tarafından tasarlanmış ve 17 tabanca kaplamasını içeren Snakebite Kasası geldi. İçerisinde nadir özel öğeler olarak Broken Fang eldiven seti de yer alıyor.

Operation Broken Fang

Yeni güncelleme ile beraber Operation Broken Fang etkinliği sona erdi. Toplanan yıldızlar elinizde kaldıysa bunları harcamanız için 15 Mayıs tarihine dek vakit verildi. Bunun yanı sıra resmi rekabetçi ve yoldaş istatistiklerini toplamaya devam etmek isteyen oyuncular için yeni bir abonelik hizmeti duyuruldu.

Diğer güncellemeler

Son yama ile tavukların görsel modeli daha da iyileştirildi. Önceki emniyet düzeltmelerinin bir sonucu olarak topluluk haritalarının siyah belirme sorunu düzeltildi. Bunun yanı sıra ilave emniyet ve kararlılık iyileştirmeleri geldi. Hem Grind ve Mocha, Apollo, Engage ve Anubis haritalarını ranksız (derecesiz) oynama özelliği eklendi.

Ancient (antik) haritasına CT’den (Anti Terörist takımı) A bölgesine yeni rota oluşturuldu. Haritanın orta kısmına yeni bir T (Terörist takımı) girişi eklendi. Buna ek olarak T tünelinde A alanına açılan bir tavan penceresi haritaya dahil oldu.

Frostbite haritasında ise iç aydınlatmalar yenilendi. Haritadaki teslimat dronlarının haritanın sağ daha alçak köşesine takılma sorunu düzeltildi. Erişilemeyen alanlarda, arazinin içinde nadir bulunan ganimetlerin ortaya çıkması sorunu ortadan kalktı. Gölgelendirme ayrıntısı orta ya da daha düşük olarak ayarlandığında buz dokusunun görünümü iyileştirildi. Hem sunucu odasına bir ses efekti eklendi.

CS: GO dönem dönem getirdiği güncelleme ile oyunculara birçok refah sağlamaya devam ediyor. Siz bu güncellemeleri ve yenilikleri yeterli buluyor musunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında belirtmeyi ihmal etmeyin.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/csgo-yeni-guncelleme-detaylari-ve-tam-yama-notlari
Yorumlar