Markalara A'dan Z'ye içerik üretim ve yönetim hizmeti veren yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan OppZone, yatırım aldığını duyurdu. 2019 yılında kurulan OppZone tarafından aktarılan bilgilere tarafından girişim, tohum öncesi yatırım turunda 4 milyon TL değer biçme üzerinden yatırım aldı.

Söz konusu yatırım, Figopara'nın Kurucu Ortağı ve CEO'su Koray Gültekin Bahar göre yapıldı. OppZone'a ne değin yatırım yapıldığı ile ilgili parasal bilgiler ise paylaşılmadı. Markaların içerik ihtiyacını içerik ekibi sağlayarak çözen OppZone, Odin Enes Özlen göre kuruldu.

OppZone tarafından edindiğimiz bilgilere tarafından alınan yatırım, girişimin ekibinin büyütülmesi ve daha çok markaya gelmek için kullanılacak. Şu lahza için blog ve web metinleri alanında hizmet veren OppZone'un çok yakında ilk önce video içerikleri edinmek üzere diğer birçok dijital içerik alanında da yardım sağlayacağını da ekleyelim.

OppZone Effect çözümünü daha fazla şirketle buluşturmak istediklerini belirten OppZone kurucusu Odin Enes Özlen, aldıkları yatırımla birlikte katma değeri yüksek işler yapan ve en ince ayrıntısına kadar gençlerden oluşan ekibini büyütüp daha pozitif alanda etkinlik göstereceklerini de sözlerine ekledi.

Figopara ve yatırım yaptığı birçok şirketin OppZone ile çalışmaya başladıktan daha sonra sektörde tez pozitif görünürlükler oluşturmaya başladığını gösteren yatırımcı ve Figopara CEO'su Koray Gültekin Bahar, OppZone'un potansiyelini fark ettiğini ve yatırım fırsatını kaçırmak istemediğini belirtti.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/04/dijital-icerik-pazarlamasi-girisimi-oppzone-4-milyon-tl-degerleme-uzerinden-yatirim-aldi