Avustralya’nın Queensland eyaletinde yaşamış Rylee Stuart isimli minik bir çocuk, şekli şemali diğerlerine benzemeyen acayip bir Doritos cipsi buldu. Bunu TikTok hesabında paylaştı ve bir paket alıp atıştırdığı esnada rastgele fark ettiğini söyledi. Ne yapması gerektiği konusunda takipçilerine danışan 13 yaşındaki Stuart cipsi 0,99 dolar karşılığı eBay’de satışa çıkardı.

9News’in haberine kadar, Rylee Stuart’ın bulduğu yiyecek “türünün tek örneği olan şişkin dorito” olarak nitelendiriliyor. Toplamda 100 bin dolar önerge bölge Stuart sonradan eBay’deki ilanı kaldırsa da, Doritos kendisine ulaşarak cipse alaka gösterdiğini açıkladı.

380 milyon dolarlık Bitcoin kaybetti, hayatı kabusa döndü!

Doritos minik kıza cips için 20 bin dolar teklif etti

TikTok’ta paylaşılmasının ardından 4 milyon görüntülenmeye ulaşarak viral olan videoda Rylee Stuart izleyicilere bir soru yöneltiyor; Sizce bu değerli bir şey midir yahut tek yapmam gereken şey bunu yemek yemek mi? Bunun üstüne takipçilerinden gelen “Müzeye koyabilirsin” türünden espiriler alan Stuart’a Doritos’un üst seviye bir yetkilisinden övücü sözler geldi.

@m0mmymilkerza

They should başlangıç making these #swag

♬ original sound – Tubbo Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/ebay-deki-ilginc-sekilli-doritos-cipsi-icin-20-bin-dolarlik-teklif