Battle Royale dendiğinde akla gelen ilk oyun olan PUBG, senelerdir hayatımızın bir parçası. İlk olarak PC için çıkış yapan ve büyük ses getiren oyun, vakit içerisinde konsollar ve mobil için de yayınlandı. Bunlardan bilhassa PUBG Mobile büyük ses getirdi. Bilhassa bedava olmasıyla ön plana meydana çıkan oyun, kısa vakit içerisinde milyonlarca kişinin tercihi oldu.

Üretim, akıllı telefonların performansını değer biçmek için Geekbench yerine bile kullanıldı. Hatta bir takım oyuncular, sırf daha iyi PUBG Mobile oynamak için telefon bile değiştirdi Başarının en büyük nedeni ise kuşkusuz ücretsiz olmasıydı. Gelen bilgilere kadar, PC’de eski başarısını kaybeden oyun, oynaması bedava hale geliyor.

POCO F3’ün PUBG Mobile testi ile sınırlarını zorladık!

PUBG ücretsiz oluyor

Bir süredir eski popülaritesini kaybeden oyun, PlayerIGN isimli bir yayıncının paylaşımlarıyla gündem oldu. “PUBG ücretsiz almak istiyor.” notuyla bir Tweet atan yayıncı, geliştiricilerin gözünün önümüzdeki hafta yapılacak etkinlikte olduğunu söyledi. İddiaya kadar yapımcılar, oyunu bir hafta baştan başa ücretsiz yapacak ve bu dönemde gelen tepkilere tarafından ücretsiz olup, olmayacağına karar verecek.

Leak:
PUBG wants to go free-to-play.

They’re going to track player responses in a F2P week that’s happening next month.

Keep in mind, PUBG originally wanted to go F2P in 2019; but didn’t get the player response they wanted att from 2019’s F2P test.

— PlayerIGN (@PlayerIGN) July 24, 2021

Demin geliştirici şirket göre herhangi bir izah etme gelmiş yok. böylece Ağustos ayında neler olacak muhakkak değiliz. Ama iddialar doğruysa kullanıcılar bundan sonra PUBG zevkini bedava bir şekilde yaşayacak. Peki bedava olması yeterli mi? Ne yazık oysa sadece belirtilmiş bir seviyenin üstünde sisteme sahip oyuncular bedava oyundan faydalanacak. İşte oyunun sistem gereksinimleri.

Sistem gereksinimleri

Asgari:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300 Hafıza: 8 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 40 GB kullanılabilir alan

Önerilen:

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600 Bellek: 16 GB RAM Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB DirectX: Sürüm 11 Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 50 GB kullanılabilir alan Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/efsane-battle-royale-oyunu-pubg-ucretsiz-mi-oluyor