Mali teknolojilere odaklanan Londra merkezli bir teşebbüs olan LiveFlow, tohum yatırım aldığını duyurdu. LiveFlow kadar aktarılan bilgilere kadar şirket, tohum yatırım turunda 3,5 milyon dolar yatırım aldı. 3,5 milyon dolarlık tohum yatırım turu Moonfire Ventures liderliğinde gerçekleşti. 

Yatırım turuna Moonfire Ventures'ın haricinde ise Y Combinator, Seedcamp, WndrCo, Klarna kurucu ortağı Victor Jacobsson, Bradley Horowitz, Oliver Jung, Phillip Chambers ve teşebbüs ekosisteminde bulunan çeşitli CEO ve kurucular da katıldı.

Alınan 3,5 milyon dolarlık tohum yatırım ile birlikte şirketin bugüne değin aldığı toplam yatırım ise 4 milyon dolara ulaştı. 2021 yılının ilk aylarında Anita Koimur, Evan O'Brien ve Lasse Kalkar tarafından İngiltere'de kurulan LiveFlow, gerçek zamanlı verilerin şirket süreçlerine dahil edilmesine odaklanıyor.

LiveFlow'un çözümü ile birlikte şirketler, kullandıkları muhasebe çözümleri, bankalar ve ödeme platformlarından elde ettikleri gerçek zamanlı verileri kendi raporlarına senkronize edebiliyor.

Kısacası tam otomatik yeni cins dijital doküman sistemi olarak ön plana çıkan LiveFlow, hakiki zamanlı verilerinizi bankalarınızdan, muhasebe ve kazanç platformlarınızdan kısa vakit içinde çekmenizi sağlıyor. LiveFlow girişiminin Y Combinator'ın 2021 kış döneminden mezun olan 285 teşebbüs arasında yer aldığını da paylaşalım

LiveFlow'un raporlama sürecini otomatikleştirerek kritik bir hizmet sağladığını belirten Moonfire Ventures kurucusu ve yönetici partneri Mattias Ljungman, girişimin işletmelere işlerini daha iyi yönetmek için gereklilik duydukları görünürlüğü ve hakiki zamanlı bilgileri sağladığını da paylaştı.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/21/finansal-dijital-dokuman-sistemi-liveflow-3-5-milyon-dolar-tohum-yatirim-aldi