Kargoları, aynı yöne dışarı giden taşımacılarla buluşturan bir servis olarak karşımıza çıkan gelal'ı ilk olarak geçtiğimiz yılın Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Ekim ayında ise hizmet ağına evcil hayvan taşımasını da ekleyen gelal, Ağırlık Taksi adı bahşedilen yeni özelliğini kullanıma sundu.

gelal Yük Taksi adı verilen yeni nakliye türü ile firmaların lojistik operasyon ihtiyaçlarının karşılanması hedefleniyor. Kargo ile taşınamayacak ağırlıkta ve büyüklükte olan fakat komple bir taşıma aracının doldurulmasına yetmeyen taşımalarda kullanılmak için sunulan gelal Yük Taksi, taşımaları benzer gün içinde tamamlıyor.

Firmaların gereksinim ve talepleri doğrultusunda gelal göre geliştirilen yük taksi hizmetinden davranmak için araçların komple doldurulmasının gerekmediğini de paylaşalım. gelal Siklet Taksi hizmeti, ister gelal.com'dan ister başvuru üzerinden kullanılabiliyor.

Lojistik ve tedarik zinciri yönetimine hız kazandıran gelal Tartı Taksi, firmaların sevkiyat ihtiyaçlarını tek tıkla karşılamasını sağlıyor. Kullanıcılar, başvuru formu veya web sitesi üzerinden başlangıç - bitiş noktası ekleyerek ve araç tipi seçerek hizmeti kullanabiliyor. Bu hizmet ile birlikte gelal kullanıcıları Siklet Taksi hizmeti ile birlikte komple arabulucu doldurmayan, parça eşyaları yerinde fiyata taşıyabiliyor.

Paylaşılan bilgilere kadar gelal Ağırlık Taksi hizmeti; minivan, panelvan, kamyonet, kamyon veya tır elde etmek üzere tüm vasıta seçeneklerini bünyesinde bulunduruyor. gelal'ın web sitesinde ve uygulamasında taşıma ücretinin hesaplanabildiğini de paylaşalım. Tartı taksi hizmetini kullanan firmalar, yükün o an nerede olduğunu, ne vakit teslim edileceğini tatbik üzerinden canlı olarak da peşine düşüp takip edebiliyor

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/02/24/firmalarin-lojistik-ihtiyaclarina-odaklanan-gelal-dan-yeni-ozellik-gelal-yuk-taksi/