Google’ın yeni Pixel telefonları, aşağıdaki resimde de göreceğiniz üzere diğer modellerde olmayan bir kamera dizilimine sahip olacak. Bir uçtan öbür uca doğru uzayan kamera modülü, esas lens ve asistan sensörlere de konut sahipliği yapacak.

Google Pixel 6 ve Pixel 6 pro, köprü gibi uzayan bir kamera kurulumuna sahip olacak.

Bunlardan Pixel 6’nın gerisinde büyük olasılıkla çift kamera kurulumuna  yer verilecek. Fakat daha iyi özeliklere sahip olması beklenen Pixel 6 Pro modelinde ise üçlü arkadaki kameraya yer verilmesi bekleniyor. acilen bu kameraların çözünürlüğü hakkında ise bir data bulunmuyor. Lakin önümüzdeki günlerde çözünürlükleri de netleşecektir.

Güvenilir kaynaklardan Jon Prosser, Google’ın yaklaşan telefonlarıyla ilgili bir takım yorumlarda bulundu. Prosser’a göre Pixel 6; siyah kenar, arka tarafında yeniden siyah renge sahip olan köprü tasarıma, beyaz daha aşağı arkadaki birim ve üstteki arkadaki tarafında turuncu renge sahip bir ‘G’ logosuyla gelecek.

Pixel 6 Pro ise, yukarıdaki görselde iki renk seçeneğiyle karşımıza çıkıyor. Öteki modele kadar bu cihaz beyaz alt arka tasarım yerine turuncu bir arka daha alçak bölümle gelecek. Fakat her iki şekilde de telefonların birbirine çok benzediği belirgin şekilde ortada.

Tanıtım tarihine gelecek olursak bu konu da belirsizliğini korumaya deva ediyor. Covid-19 salgını öyle çok sektöre sıkıntılar yaşatırken, bu süreçte Google’ın da lansmanı ertelediği söyleniyor. Oysa raporlara göre ABD’li imalatçı yeni zeki telefonlarını en geç 2021’in Ekim ayında piyasaya sürecektir diye varsayım ediyoruz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/google-pixel-6-ve-pixel-6-pro-farkli-kamerasiyla-sizdirildi
Yorumlar