Covid-19 pandemisi alıcı elektroniği pazarında önemli bir büyümeye niçin oldu. Bu koşul bilhassa tablet ve laptop gibi yıllardır pazar payı kaybeden ürünlere yaradı. Bu büyümeden yararlanmak isteyen teknoloji şirketleri tablet ve dizüstü bilgisayar dönüş yapıyor. Söz konusu şirketlerden biri de Honor.

Bir zaman önce Huawei ile yolları ayrılan şirket, kendi ayakları üzerinde pazar payını artırma çalışmalarına devam ediyor. Şirket, bir yana geçen ay Çin‘de piyasaya çıkan amiral gemisi Honor 50‘nin küresel piyasaya sürülmesi için hazırlanırken bir yandan da yeni ürünler için çalışıyor.

Magic 3’ün tanıtım tarihi sızdı

Honor V7 Pro, Magic 3 serisiyle birlikte gelecek

Honor yayınladığı bir video ile V7 Pro isimli tabletini duyurdu. Video tabletin düz kenarlara, sim bağlantısına ve ikili kamera kurulumuna sahip olacağını gösteriyor. Günümüzün endüstriyel tasarımından uzaklaşan şirket, cihazın arka kısmını cilt ile kaplayarak bir çeşitlilik yapmayı seçim etmiş. Aynı bir tasarım dilini eski Samsung ve LG ürünlerinde çoğu kez görmüştük.

Honor V7 ProŞirketin bir önceki modeli olan Honor V6

Henüz teknik özellikler ortaya çıkmış yok. Ancak bir sim girişi olması, Honor V7 Pro modelinin 5G bağlantısıyla gelebileceğini gösteriyor. Mahsul hakkında meydana çıkan tek iddia ise Çin’den geldi. Geçmişte de aynı sızıntılarla gündeme gelen bir Weibo kullanıcısı, tabletin gücünü MediaTek‘in 1300T işlemcisinden alacağını iddia etti.  Ayrıca, şirketin Honor V7 isimli bir diğer versiyon üstünde çalıştığı da iddialar arasında. Bütün bu iddialar ise 12 Ağustos’ta Honor Magic 3 lansmanında ortaya çıkacak.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Honor V7 Pro başarılı olabilecek mi? Tablet ve dizüstü bilgisayar pazarının pandemi döneminde yaşadığı artış devam edecek mi? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/honor-v7-pronun-cikis-tarihi-belli-oldu