Akıllı telefonlar günümüzde birçok kişinin hayatına entegre oldu. Bu kapsamda her geçen gün daha yeni teknolojilere sahip ürünler karşımıza çıkıyor. Fakat bu videomuzda sizi birazcık eskiye götüreceğiz. SDN editörü Samet Jankovic, birincil telefonu Samsung Galaxy S3 ile kamera karşısına geçti. Galaxy S3’e yıllar sonra yakından baktık.

Samsung telefon sahiplerini üzen gelişme!

Samsung Galaxy S3, yıllar sonra ne halde?

Android dünyasının eski amiral gemisi modeli Samsung Galaxy S3‘e baktığımızda, bugüne değin hangi gelişimleri gördüğümüzü daha net ayrım ediyoruz. Dilerseniz lafı uzatmadan sizi video ile baş başa bırakalım.

Tamir Edilmiş Galaxy S3 satın olmak için: https://app.hps.im/d7ct/8a650145

2012 yılında çıkış yapan Samsung Galaxy S3 özellikleri ile dönemine kadar oldukça iddialı bir üründü. Ancak bugün baktığımızda, güncel ihtiyaçlarımızı karşılamaktan çok uzakta görünüyor. Bilhassa cihazın tasarımı, günümüzdeki öteki telefonlarla kıyasladığımızda, yaşını fazlasıyla emin ediyor.

Öteki yana NFC, Super AMOLED ekran gibi günümüzde de dikkat çeken bazı teknolojiler Galaxy S3’te yer alıyor. Cihazın 4.8 inç büyüklüğündeki ekranı, HD çözünürlükle karşımıza çıkıyor. Telefonun ekranını koruyan teknoloji ise Corning Gorilla Glass 2.

Telefonun işlemcisi ise 1.4 GHz hızında çalışan Exynos 4212 olurken, işletim sistem tarafında Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich‘i görüyoruz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/ilk-telefonum-samsung-galaxy-s3-yillar-sonra-ne-halde