Twitter CEO'su Jack Dorsey'nin birincil tweetini NFT haline getirerek satışa çıkardığını sizlere aktarmıştık. Gerçekte Aralık ayından bu yanlamasına NFT Pazaryeri Valuables'da listelenen tweet, Jack Dorsey'in paylaşımının ardındaki potansiyel alıcılar göre manâlı seviyede rağbet fark etti. 

Dakikalar içinde 88 bin dolara ulaşan teklifler, önce 1.5 milyon dolara sonrasında ise 2.5 milyon dolara ulaşmayı başardı. Açık artırmaya 600 bin dolar ile katılan Bridge_oracle ve Cryptoland'in CEO'su Sina Estavi ise tweeti elde etmeye kararlıydı. Estavi'nin verdiği önerge, 2.5 milyon dolara ulaştı.

Bu Nedenle tarihe adını altın harflerle yazdıran Estavi, Twitter'da en fazla konuşulan isimlerden biri oldu. Ülkemizden böylece fazla kişinin de dikkatini çeken bu durum, mizahi tweetlere konu olurken, Sina Estavi bu mizahi tweetlere verdiği Türkçe cevaplarla dikkat çekti. 

Aslen türküm

— Estavi (@sinaEstavi) March 6, 2021

Estavi, Türkçe'yi nasıl öğrendiği sorusuna ise "Aslen Türk'üm" diye yanıt verdi. Az Önce kimse, Sina Estavi'nin verdiği teklifi geçemedi. Eğer Jack Dorsey, bu teklifi kabul ederse, tweetin sahibi Estavi olacak. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/03/08/jack-dorsey-nin-ilk-tweeti-icin-2-5-milyon-dolar-teklif-veren-estavi-nin-turk-asilli-oldugu-ortaya-cikti