Kariyer.net, yeni cins namzet takip sistemi PeopleBox'a yatırım yaptı. PeopleBox, sunduğu çözümler ile insan kaynakları profesyonellerinin işe alım sürecini uçtan uca dijitalleştiriyor.

PeopleBox, teknolojik altyapısıyla şirketlerin işe alım sürecini hızlandırma ve namzet deneyimini kayda değer ölçüde iyileştirme hedefiyle 2015 yılında Barış Kürşat ve Emre Meltem göre hayata geçirildi. Her bir şirkete özel, birbirinden ayrı tasarlanan işe alım süreçlerine armoni karşılamak üzere kurgulanan PeopleBox, yalnızca işe alım konusuna odaklanmış ve bu alanda ihtiyaçlara göre geliştirilen bir namzet peşine düşüp takip sistemi sunuyor.

PeopleBox, İK birimlerine, adaylarla video görüşme yapabilme, kaliteli ve efektif bir CV havuzu oluşturma, görüşme notlarını bulut ortamında saklama, pratik raporlarlama araçlarıyla sunumlar hazırlama gibi avantajlar sağlıyor. İşe alım süreçlerinde insan kaynaklı hata payını en aza indirgeyen PeopleBox, işe alım operasyonlarını daha çevik, basit ve süratli ışık halkası getiriyor. 

Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Sakin, işe alım sürecini dijitalleştiren teknolojilere yatırım yapmayı sürekli sürdürdüklerini; inovatif çözümler sunan PeopleBox'ın profesyonellerin hayatını kolaylaştıracağına inandıklarını söyledi. PeopleBox'ın yatırımcısı ve stratejik ortağı olmaktan büyük mutluluk duyduklarını da sözlerine ekledi.

PeopleBox'ın Kurucu Ortağı Barışma Kürşat ise 2015 yılından beri, işe alım deneyimini, süreçte yer alan tüm paydaşlar için mükemmelleştirme hedefiyle çalıştıklarını; Kariyer.net ile gerçekleştirdikleri ortaklık baştan sona PeopleBox'ın daha pozitif işe alım ekibi için kolay, çabuk ve kişiselleştirleştirilmiş işe alım deneyimi tasarlamaya devam edeceğini belirtti. 

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/04/29/kariyer-net-aday-takip-sistemi-peoplebox-a-yatirim-yapti