ShiftDelete YouTube kanalında ayrı içerikler ile karşınıza çıkmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda kripto para yatırımlarımızın son durumu hakkında data verdik. Dilerseniz sözü daha pozitif uzatmayalım ve sizleri videomuz ile baş başa bırakalım.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren blockchain kavramı, merkeziyetsiz yapısı baştan sona kullanıcıların problemlerini seri bir şekilde çözmesine ihtimal tanıyor. Örneğin blockchain teknolojisi ile geliştirilen para aktarma sistemleri geleneksel sistemlere kadar daha düşük kurul oranıyla kullanıcılara hizmet verebiliyor.

Bitcoin ve Ethereum gibi madencilik doğru gelir elde edilen kripto para birimleri, kullanıcıların belirtilmiş donanımlar baştan sona kazanç elde etmesine ihtimal tanıyor. Geleneksel borsadan öbür anlama ile karşımıza meydana çıkan kripto para borsaları ise talep-istek durumuna tarafından kripto para birimlerinin değerlerinin belirlenmesini sağlıyor.

Birçok yatırımcı günümüzde kripto para piyasasına giriş yaptı. Bilhassa anlık alım/satım işlemleriyle kazanç karşılayan yatırımcılar,

Analistler, kullanıcıların kısa ya da uzun vadede kripto para piyasasından gelir elde edibileceklerini belirtiyor.

Hazırladığımız video herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/kripto-parada-ne-kadar-kaybettik-ofis-ici-vlog
Yorumlar