Octapull, uzak alıştırma dönüşümünde hayata geçirilen; ufak, orta ve büyük işletmelere video konferans tabanlı çözümler sunan bir girişim. Sunduğu bu çözümlerle firmaların, profesyonellerin, bireysel çalışanların, girişimcilerin jurnal eforlarını optimize etmek ve faydalı olmak üzere hizmet veriyor.

Octapull Pro: Uzaktan Kanal Yönetimi çözümü

Octapull'un şu an 2 öbür ürünü mevcut. Şirketin Octapull Pro ürünü pandemiden önce de varolan oysa pandemi ile de hız kazanan uzak ve hibrit egzersiz kavramlarından ilham alarak geliştirildi. Pandemiyle birlikte şirketler herif görüşmelerini veya saha ziyaretlerini uzaktan idare etmek zorunda kaldı. Octapull Pro bütün da bu temin etmek üzere şirketlerin saha satış yönetimi ve ekipleri için hizmet veriyor. Uygulama ile saha görüşmelerini uzak yerine getirmek, planlamak, takip etmek ve raporlamak kolaylaşırken Uzakta Kanal Yönetimi (Distant Channel Management – DCM) kavramı da hayat bulmuş oluyor.

Online görüşme ve video konferans platformu: OctaMeet

Online mülâkat ve video konferans platformu OctaMeet ise şirketin piyasa çıkardığı öteki ürünü. Bireyler ve şirketler için uzaktan çalışma ve iletişimi daha güvenilir ve basit ayla getirmek nedeniyle tasarlanan OctaMeet alternatif bir video konferans platformu olarak karşımıza çıkıyor. Biz de Webrazzi olarak her iki ürünü de analiz fırsatı yakaladık ve OctaMeet'in video konferans konusunda ciddi bir refah sağladığını; sade tasarımıyla aşina mevcut video konferans platformlarına güzel bir alternatif olduğunu belirtelim. Ayrıca platformun sunduğu raporlama gibi özellikler de oldukça ilgi çekiyor.

İngilizce ve Türkçe olarak geliştirilen video konferans programı OctaMeet'te toplantılar kolaylıkla yapılabilirken, açlık edilirse veriler bulut sisteminde de tutulabiliyor.

Berker Gürcihan göre kurulan Octapull'un ortaya çıkışından ve mahsul fikirlerinin oluşturulmasından itibaren yazılımın geliştirilmesi ve ticari lansmana hazır ülkü getirilmesi 1 yılı aşkın bir sürede gerçekleştirildi. Yazılım 1 yıllık bir sürede 10 bütün zamanlı yazılımcı tarafından geliştirildi. Octapull'da, Ürün Müdürü Tuğçe Tunçelli ve Dijital Pazarlama Müdürü Cem Gürsu'dan oluşuyor. Şirket derhal 16 karakter ekibiyle etkinlik gösteriyor.

SaaS (Software birli a Service) olarak hizmet veriyor

Octapull, Alpata Grubu'nun destekleri ile faaliyete başladı. Şirket, SaaS (Software birli a Service) olarak hizmet veriyor. Keza Octapull Pro ayrıca de OctaMeet ile firmaların ve bireysel kullanıcıların aylık ödemeleri şirketin kazanç modelini oluşturuyor.

Octapull, video konferans tabanlı çözümlerle şahısların ve kurumların hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. Bu doğrultuda kesintisiz ürünlerini ve sunduğu faydaları geliştireceğini belirten şirket, ilk olarak Türkiye'de kayda değer bir kullanıcı bazı yakalayıp kısa zamanda global bir teknoloji şirketi olmayı planlıyor. Octapull'un önümüzdeki sene içerisinde Türkiye içerisinde 10 bin lisans hedefi de bulunuyor.

Octapull'un öbür abonelik modelleri bulunuyor. Kişisel kullanımda herhangi bir ödenti ödemeniz gerekmiyor. Ama OctaMeet aylık 8 dolar, Octapull Pro ise aylık 18 dolar olarak ücretlendiriliyor. Bu noktada kurumsal şirketler özel anlaşmalar yapılabileceğinin de altını çizmekte avantaj var. Şirketin fiyatlandırma politikasına buradan göz atabilir; Octapull'u buradan inceleyebilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/09/27/kucuk-orta-ve-buyuk-isletmelere-video-konferans-tabanli-cozumler-sunan-yerli-girisim-octapull