Kurumsal müşteri verisi platformu (CDP) Treasure Data, SoftBank liderliğinde gerçekleşen ve Carbide Ventures'ın katıldığı yatırım turunda 234 milyon dolar yatırım aldı. Şirketin aldığı yatırım, CDP inovasyonunu yürütmek ve global kapsamda büyümeyi süratli gitmek için kullanılacak. Bu yatırımın, bugüne dek bir CDP'nin aldığı en büyük yatırım olduğu bahis ediliyor.

Treasure Bilgi, tüm işletmeyi herif odaklılığını geri kazanmaya özendirme eden bir kurumsal tip bilgi platformu olarak faaliyet gösteriyor. Şirket bunu, bütün verileri tek bir zeki tip bilgi platformuna bağlayarak, daima her herif için bedel yaratan ve gizliliği koruyan amaca karşın etkileşimleri desteklemek için ekipleri ve sistemleri birleştirerek yapıyor. 2011 yılında kurulan Treasure Bilgi, dünya çapında 450'den artı kuruluş göre kullanılıyor.

McKinsey'e tarafından, dijital alıcı etkileşimlerinin yüzdesi, pandemi sebebiyle son iki yılda üç katına çıktı. Buna paralel olarak büyüyen emniyet, mahremiyet ve küresel veri yönetişimi gereksinimleri, verilerin kullanımını ve kullanılabilirliğini sınırlandırıyor. Bu ortamda şirketler, hem dijital hem de somut kanallarda hatasız bir tip deneyimi temin etmek için pazarlama, hizmet ve satmak kuruluşlarının birlikte çalışmasına olanak tanıyan bir herif verisi temeline gereksinim duyuyor. Treasure Bilgi da şirketlerin bu veriye dayalı tip deneyimini güvenli ve gizlilik uyumlu bir şekilde sunmalarını sağlayan, ölçeklenebilir ve güvenli bir CDP hizmeti sunuyor.

Treasure Data'nın kurucu ortağı ve CEO'su Kazuki Ohta, SoftBank tarafından yapılan bu yatırımın, şirketin pazarlama, hizmet, satmak gibi konularda CDP'yi kuruluş geneline dağıtım vizyonlarını gerçekleştirmelerine asistan olacağını söylüyor.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/11/04/kurumsal-musteri-verisi-platformu-treasure-data-softbank-liderliginde-234-milyon-dolar-yatirim-aldi