20 Ağustos 2019’da Warner Bros tarafından duyurulan Matrix 4, 2020 yılında başlayan pandemi süreci nedeniyle ertelendi. Sizler için Matrix 4 ile ilgili bilinenleri derledik.

Matrix 4’ün adı Matrix: Resurrections olabilir

Matrix serisinin yönetmeni olan Wachowski kardeşler (Lilly Wachowski ve Lana Wachowski) yerine Matrix 4 filmini sadece Lana Wachowski yönetecek.

Matrix 4 çekimleri 4 Şubat 2020’de San Francisco’da başladı. Chicago ve Almanya’daki Babelsberg Stüdyosunu da kullanan takım yalnızca San Francisco’daki çekimler için 420.000 dolar harcadı.

Marvel Başkanı, Black Widow’un davalık olmasına sinirlendi!

Matrix serisinin unutulmaz karakteri olan Neo’yu yine Keanu Reeves oynayacak. Trinity karakterini Carrie-Anne Moss, Noibe karakterini Jada Pinkett Smith ve Morpheus karakterini Yahya Abdul-Mateen II canlandıracak. Sürpriz ad olarak karşımıza meydana çıkan Christina Ricci‘nin hangi karakteri canlandıracağı az önce bilinmiyor.

Henüz Matrix 4 filminin uzun ismi bilinmese de güya serinin yeni filmi Matrix: Resurrections olarak beyaz perdede seyircilerin karşısına çıkacak. Dirilişler anlamına gelen Resurrections, bir takım hayranlar tarafından eleştirildi.

Matrix 4 Resurrections filinde Noe karakterinin bitmiş dirileceği tahmin ediliyor. Tekrar Trinity karakterinin de filmde yer alması da bu dirilme vurgusunu ortaya koyuyor.

Matrix 4, 22 Aralık 2021’de sinemalarda ve arkasından HBO Max platformunda yayınlanacak.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/matrix-4-hakkinda-tum-bilinenler