Xiaomi’nin merakla beklenen Mi Mix 4 amiral gemisi hakkında sızıntılar dur durak bilmiyor. Önümüzdeki aylarda piyasaya sürülecek olan bu telefon, her geçen gün yeni bir ayrıntısıyla netlik kazanmaya devam ediyor.

Mi Mix 4’ün tasarımına dair render görüntüleri geçtiğimiz haftalarda sızdırıldı. Acilen ise bu sızıntıların ardındaki cihazın RAM ve depolama seçenekleri de belirlenmiş oldu. TENNA sitesi, Mi Mix 4’ün depolama yapılandırmasını gözler önüne serdi.

Xiaomi’nin MIUI 13 arayüzü için geri sayım başladı!

Mi Mix 4’ün 12 GB RAM ve 256 GB dahili akıl seçeneği olacak

Xiaomi’nin Mix serisine getireceği yeni amiral gemisi Mix 4, TENNA sitesinde ortaya meydana çıkan bilgilere tarafından minimum 8 GB RAM ve 256 GB dahili us seçeneğine sahip olacak. Bunun yanı sıra cihazın daha üst bir versiyonu da yeniden beklendiği gibi bulunacak.

Standart sürümün yanı sıra Mi Mix 4’ün daha fiyatı yüksek bir versiyonu da karşımıza çıkacak. Bu aygıt ise 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama seçeneğine sahip olacak. Ama cihazın microSD kart desteğine sahip olmayacağı öne sürülüyor.

TENNA listesi, RAM ve depolama seçeneklerine ek olarak, Mix 4’ün 5G’yi destekleyeceğini de tekrar gösteriyor. Olasılıkla telefon daha önceki sızıntılarında da olduğu gibi 5G’li Snapdragon 888 Plus yonga seti ile donatılacak. Geçtiğimiz haftalarda piyasaya sürülen bu yonga seti, mevcut Snapdragon 888’e kıyasla azıcık daha gelişmiş özellikler içeriyor.

hemen Mix 4 ile ilgili öne meydana çıkan son bilgiler bu dek. Fakat daha önce farklı alanlara yönlendirilmiş kaynaklar kadar sağlanan bilgilere göre Xiaomi’nin yeni tür amiral gemisi, şirketin birincil ekran altı kameralı telefonu olarak piyasaya sürülecek. Ekranın yanı sıra cihaz hızlı sorumluluk tarafında da yine gösterişli olacak. 120W hızlı şarjı destekleyecek olan bu telefon, 4.500 mAh kapasiteli bir pil ile donatılacak. Keza cihaz kutudan da doğruca Android 11 tabanlı MIUI 12.5 ile çıkacak.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/mi-mix-4-ram-ve-depolama-secenekleriyle-tenaada-goruldu